Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +491
Kilka razy w ostatnim czasie na tablicy FB pojawily mi się zdjęcia z sesji ciążowej znajomych oraz ich żon i ugh, powiem wam, że o ile sens robienia takich zdjęć dla siebie czy najbliższej rodziny na pamiątkę jeszcze jestem w stanie zrozumieć, to wrzucanie ich publicznie na FB już tak nieco mniej. Jakoś estetyka takich zdjęć jest dla mnie odrzucają. Foty półnagiej baby z bebzunem ciążowym obejmowanej przez faceta stojącego w samych
źródło: maternity-pregnancy-photoshoot-London
Pobierz
Felixu +14

#kryptowaluty
@QUANTUM-DICK: no wlasnie to jest to, wiekszosc ludzi czeka az jebnie, ale jebnac predko wcale nie musi... dlaczego?
Moim zdaniem ten coin jest undervalued, technologicznie wyprzedza reszte coinow o lata swietlne. Proof of history jest naprawde ciekawym rozwiązaniem.
Jak moze byc gowno coin Dogecoin na 7 miejscu pod wzgledem Market Cap gdy naprawde dobry projekt byl na 8? Naszczescie Solana
@PrezesWykopu: Prezes Wykopu do mnie napisal (。◕‿‿◕。), Panie Prezesie nie chce nic doradzac, prosze robic wedle wlasnego uznania. Ja nie czytam zadnych analiz, zadnych ekspertow, kupilem solane wlasnie na "ath" miesiac temu, zarobilem na tym juz ponad 2x i powiem wiecej - dokupie znowu jak wyplata przyjdzie. Nie interesuje mnie ile
@QUANTUM-DICK: idealny moment dla mnie na zakupy :)
@QUANTUM-DICK: nie jakąś dużą kwotą, ale tak, coś dokupie
@QUANTUM-DICK: podawanie kursu
@Maciek952: niektorzy uwazaja,
Również nie opieram się na opiniach innych ludzi i staram się weryfikować fakty , bez tego to można zakończyć przygodę z jakimkolwiek inwestowaniem w jeden dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Maciek952: tu de moooon!!!!! :):)
@WakeupPoland: niektórzy hodlerzy Solany uważają, że może i dojdzie do 1000$ w przeciągu 1-2 lat... myślisz, że są na to szanse? To jest jeden z lepszych coinów jakie
Musisz pytać eksperta od solany atariego @red_button bo on często rzucał jakieś konkretne liczby.
Komentarz usunięty przez autora
Wartość na dzien dzisiejszy Solany to 52 mld $ i cały czas rośnie.
Niektórzy uważają, że cena Solany teraz to cena Etherum kilka lat temu.
Nie wiem, z tego co czytam i widzę, to dla mnie dalej ten coin