Wpis z mikrobloga

@agent89: noo ciekawe kiedy jebnie bo to już przesada xD

@QUANTUM-DICK: no wlasnie to jest to, wiekszosc ludzi czeka az jebnie, ale jebnac predko wcale nie musi... dlaczego?
Moim zdaniem ten coin jest undervalued, technologicznie wyprzedza reszte coinow o lata swietlne. Proof of history jest naprawde ciekawym rozwiązaniem.
Jak moze byc gowno coin Dogecoin na 7 miejscu pod wzgledem Market Cap gdy naprawde dobry projekt byl na 8? Naszczescie Solana
@sajmen: nawet chciałoby się nakupić, ale sumienie nie pozwala na takim ath:/

@PrezesWykopu: Prezes Wykopu do mnie napisal (), Panie Prezesie nie chce nic doradzac, prosze robic wedle wlasnego uznania. Ja nie czytam zadnych analiz, zadnych ekspertow, kupilem solane wlasnie na "ath" miesiac temu, zarobilem na tym juz ponad 2x i powiem wiecej - dokupie znowu jak wyplata przyjdzie. Nie interesuje mnie ile
@sajmen: wiesz co... biorąc pod uwagę ten projekt nadal uważam że jest niedoszacowany tak jak zresztą sam napisałeś, ale w zasadzie niebyło jakiejkolwiek chociaż troszkę większej korekty ostatnio, co mnie lekko powstrzymuje od tej decyzji... z drugiej strony jak mówisz moze jej wcale również nie być i możemy doleciec zaraz do 300 czy tam więcej dolców :) who knows... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@QUANTUM-DICK: podawanie kursu
@sajmen: wiesz co... biorąc pod uwagę ten projekt nadal uważam że jest niedoszacowany tak jak zresztą sam napisałeś, ale w zasadzie niebyło jakiejkolwiek chociaż troszkę większej korekty ostatnio, co mnie lekko powstrzymuje od tej decyzji... z drugiej strony jak mówisz moze jej wcale również nie być i możemy doleciec zaraz do 300 czy tam więcej dolców :) who knows... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Maciek952: niektorzy uwazaja,
@sajmen: Podzielam twoje zdanie , jest to bez wątpienia projekt z jaka perspektywa, co do eth 2.0 o ile w końcu do niego dojdziemy czas pokaże jak się wszystko zachowa… na dobra sprawę to tez trochę loteria.
Również nie opieram się na opiniach innych ludzi i staram się weryfikować fakty , bez tego to można zakończyć przygodę z jakimkolwiek inwestowaniem w jeden dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PrezesWykopu: teraz to nie mam pojęcia, ja miałem kolejny target właśnie na kolejny fibo które jest w obecnych okolicach 180-200 ale też nie za bardzo nawet już patrzę na wykres od jakiegoś czasu, nie jestem dobrą osobą do pytania o takie rzeczy.

@WakeupPoland: niektórzy hodlerzy Solany uważają, że może i dojdzie do 1000$ w przeciągu 1-2 lat... myślisz, że są na to szanse? To jest jeden z lepszych coinów jakie
@sajmen: Co do 1000$ to nie wiem, musiałbym policzyć mcap przy takiej ilości itd., no i zakładając że bitcoin się nie zesra, chociaż w końcu jakieś wyłamanie się altów też mogłoby być ciekawe.
Musisz pytać eksperta od solany atariego @red_button bo on często rzucał jakieś konkretne liczby.
@WakeupPoland: ostatnio volume Solany był na poziomie 7.89 mld $, dla porównania przehajpowanej Ady która jest na 3 miejscu pod wzgledem market capu 3.20 mld $, Dogecoin aka gówocoin 1.50 mld $
Wartość na dzien dzisiejszy Solany to 52 mld $ i cały czas rośnie.
Niektórzy uważają, że cena Solany teraz to cena Etherum kilka lat temu.
Nie wiem, z tego co czytam i widzę, to dla mnie dalej ten coin