Wpis z mikrobloga

Luźny wpis, którym chcę się podzielić apropos ,,drogich gier,, na playstation. Tak się złożyło, że dopiero w Maju zostałem posiadaczem konsoli stacjonarnej Sony, ps4 pro. W Czerwcu wykupiłem PS Now na 3 miesiące (konto UK) za 86 zł i ograłem w ramach tej usługi tytuły, na których mi zależało:
- God Of war III
- God of war
- Medievil
- Infamous Second Son
- Detroit Become Human
- Judgment (na tym tytule mi bardzo zależało, miałem w planach go zakupić, ograć i traf chciał, że pojawił się na pewien okres czasu w PS Now.)
- The Vanishing of Ethan Carter
- infamous 1/2 (gry z ps3, tylko streaming)
- spróbowałem Bloodborne, ale tutaj musiałbym wniknąć bardziej w mechanikę gry, bo na początku irytowały mnie ciągłe deady, z przeciwnikami na mapie, które się za każdym razem respiły, także ten tytuł odłożyłem na bok

Także opłacało się

#ps4 #psnow
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Medonix: Chciałem te gry ograć i wyszło taniej niż miałbym te wszystkie gry zakupić osobno, fakt mają pare lat, ale nawet w kilkuletnie tytuły, takie jak te, nie zagrasz nigdzie za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@metiniowiec nie no rozumiem, nie wiem tylko do czego się odnosiłeś z tymi "drogimi grami" bo chyba każdy wie, że jeżeli nie celujesz w nowości to granie to nie aż taka droga przyjemność.
  • Odpowiedz
@Medonix: Jeżeli ktoś chce po prostu ograć te gry jednorazowo, nie musi ich mieć na półce to też może skorzystać z takiego rozwiązania jak powyżej i ten wpis może mu pomóc, nie każdy wie o istnieniu ps now, jedynie jest głośno o ps plusie, ale jeżeli ktoś nie gra online to imo ps plus jest zbędny, chyba, że trafi ktoś w czas gdzie będą super gry w plusie oferowane, ale
  • Odpowiedz