Wpis z mikrobloga

5500 złota już uzbierane, 20lvl. Czy zbieranie na zbroje Mantikory (2x efekt eliksiru) to dobry pomysł? Czy lepiej zainwestować w coś innego? Jedyne co za złoto kupiłem to powiększenie plecaka. Głównie gram na znak Quen jezeli to cos "zmienia". #monsterslayer
  • 7
@Hekken: ja mam 22 lvl, 0 i 1 czaszkowe się rozwala bez problemu, 2 czaszkowe wystarcza czesto grom + zwykly eliksir, na cos ciezszego wyspecjalizowany olej i grom lub jerzyk. w tym momencie mam srednio po 3-4 oleje ciagle, bo tak to idzie. I wole inwestowac w miecze co daja 15% obrazen czy zbroje co da mi lepszy dmg lub obrone niz eliksiry, które się uzywa sporadycznie
@Hekken: Nie opłaca się tej zbroi brać bo potem i tak co najwyżej pijesz eliksiry na legendarne, chociaż od 20 lvla spokojnie można legendy na sucho zbijać tez, zdecydowanie lepsza jest zbroja gryfa bo będzie ci każda walka szybciej szła, a quen nie jest wcale taki wspaniały bo wiele potworów ma podwójne ataki, quen absorbuje tylko 1 a drugi dostajesz pełna bułe
@Zeronader: ja mam 20 i miecz miaumiau i jednoczachy ciezko bez uzycia zadnych itemow nawet jak robie perfekcyjne bloki i krytyki, a i to nie zawsze sie uda, zwlaszcza jak z jakiegos powodu walka sie odpali z malo FPS (czasem sie odpala z wiecej czasem z mniej, nie wiem od czego do zalezy, ale ogolnie jak sie odpali tak bedzie przez cala walke)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Hekken: 24 tutaj. Dwuczaszkowe możesz lać bez żadnego dopalacza, gdy masz miecze mantikory i ardem spowalniasz ataki przeciwnika plus idealne strzały. Dopiero na trzy czaszki muszę wyciągać olej lub potionki. Ja najpierw kupiłem dwie mantikory i dopiero dzisiaj dokupilem plecak.