Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 33
"Szatan - Pan Zniszczenia, Gwiazda Zaranna, Antychryst, Diabeł, Bies, Lucyfer, Książę Ciemności, Belzebub, Upadły Anioł, Kusiciel, Belial, Lewiatan, Wielki Smok, Król Babilońskiego Władcy Tyru, Kusiciel, Syn Zatracenia, Ojciec Kłamstwa, #!$%@?-#!$%@? nad #!$%@? #!$%@?."
#famemma
PoesyPerrierMittenaere - "Szatan - Pan Zniszczenia, Gwiazda Zaranna, Antychryst, Diab...

źródło: comment_1630570380X6JIsIzLqPs9HTiJKSol7S.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@timeofthe: pooglądaj sobie walki młodziaków w lokalnych klubach, oni mają 10 razy wyższy poziom, a promowane są takie medialne raki. Nie pęka mi dupa czy coś, tylko udostępniasz jakiegoś ścieka co lujem trafił drugiego ścieka XD
  • Odpowiedz
@Zeequen: fejm to taki polski wrestling tylko walki nie toczą się zgodnie ze scenariuszem(chyba, #!$%@? wie w sumie xd). Ogólnie nie powinno się freak federacji stawiać w jednym rzędzie ze sportowymi zawodami, bo nie ma to sensu.

Prawda jest taka, że pajacowanie nakręca szum medialny co przekłada się na sprzedaż ppv i wynagrodzenia "zawodników". W prawdziwym sporcie rzadko to ma miejsce poza jakimiś wyjątkami jak mcgregor, który też kręci dymy
  • Odpowiedz
@SobanDELUX: Znaczy się , ja rozumiem o co w tym chodzi itp. Dzięki za racjonalną odpowiedź.
@timeofthe: ja wiem, ale tak se każdy dla beki udostępnia debila i robicie z niego gwiazdę. Śledzę kontent tych aferek itp, też dla beki, ale nie rozumiem zajawy na tych ludzi. Udostępniasz jego twarz, czyli czymś Ci zaimponował.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zeequen: ja go nie udostępniłem nigdy jeśli masz na myśli promowanie. Być może wrzucam co jakiś czas jakiś link związany z ludźmi z fame na tagu ale od tego jest ten tag. Nie zaufałbym jemu ale ja ich traktuje jak showmanow a nie wzorce na przyjaciół xd
  • Odpowiedz