@tryb_graficzny: co ty pieprzysz, całkiem dobry album. Zważ na to, że oni mają już po 60 lat i nie będą zapierdzielać tak jak kiedyś, bo tylko tego tym albumom brakuje. I słychać to wyraźnie począwszy od A matter of life and death, który swoją drogą jest bardzo dobrym albumem. Fakt, że The final frontier trochę odchodził od reszty, ale miał kilka niezłych kawałków. Za to The book of souls robi robotę.
@Sckb: Dla mnie odpłynęli za daleko w jakieś progresywne smęty, ostatni słuchalny w całości album to Dance of Death. Gdyby chcieli zapierdzieliać to by zapierdzielali, przecież koncertowo ogarniają Troopera, a że teraz każdy musi mieć swoje dwie minuty na kawałek to są takie przeciągnięte koszmarki.
Zdecydowanie lepszą płytą Mejdenów (też bardziej klasyczną ( ͡°͜ʖ͡°)) Jest kapela Icon of Sin. Jeżeli nie znasz Raphaela Mendesa to
@tryb_graficzny: Gościa kojarzę, spokojnie...ale to już taki wyższy level coveru, zbieranie publiki podszywając się pod kogoś, a że wychodzi mu to całkiem dobrze to to już szczyt dziadowania. Takie moje zdanie. Mógł zostać przy nagrywaniu wrzutek na jutuba a nie wchodzić w muzykę. A wracając do maidenów to nie, nie ogarniają na koncertach troopera. Idzie to jakbyś spowolnił odtwarzanie do 0.75. Natury nie oszukasz i trzeba być wyrozumiałym...albo chociaż to przyjąć
@Sckb: Dlatego też koncert promujący Book of Souls był ostatnim koncertem, na którym byłem, chociaż imo klasyki były dobrze zagrane. Jak połowa koncertu teraz to będzie The Red and The Black + Empire of Clouds i do tego 4 kawałki z nowej płyty to szkoda trzech stówek na płytę.
Jak znowu zrobią trasę z lat 80 to będę pierwszy po bilety ;)
@tryb_graficzny: Widzą jakie parcie jest na klasyki, więc przy promocji nowej płyty będzie mieszanka klasyk + nowa płyta. I znowu będą musieli dorzucić drugi dzień ( ͡°͜ʖ͡°)
Szału nie ma, trzeci album z rzędu, którego nie kupię( ͡° ͜ʖ ͡°)
#metal #muzyka
https://www.youtube.com/watch?v=Fbg44XkrQOsz
Gdyby chcieli zapierdzieliać to by zapierdzielali, przecież koncertowo ogarniają Troopera, a że teraz każdy musi mieć swoje dwie minuty na kawałek to są takie przeciągnięte koszmarki.
Zdecydowanie lepszą płytą Mejdenów (też bardziej klasyczną ( ͡° ͜ʖ ͡°)) Jest kapela Icon of Sin. Jeżeli nie znasz Raphaela Mendesa to
Jak znowu zrobią trasę z lat 80 to będę pierwszy po bilety ;)