Aktywne Wpisy
L3stko +22
Kojarzycie sprawę tweeta z groźbą ataku na Sejm? Nie mam zamiaru nikogo bronic bo sam również krytykowałem gościa, ale robi się ciekawie. Osoba o której była mowa w tamtym znalezisku zgłosiła na policji przejęcie swojego konta twitterowego. Jeśli faktycznie to nie on pisał, kolejny raz okaże się, że wykopki to wieśniaki z widłami i pochodniami.
Jak już wspomniałem, ja sam go krytykowałem ale jednocześnie zakopałem znalezisko, za co oczywiście byłem bluzgany. Głównym
Jak już wspomniałem, ja sam go krytykowałem ale jednocześnie zakopałem znalezisko, za co oczywiście byłem bluzgany. Głównym
Wanzey +822
Pan Żywiec Zdrój, człowiek który wymyślił wodę.
Szanujesz - plusujesz.
Szanujesz - plusujesz.
Koszt remontu 100 zł, może się podobać, może i nie.
Ja jestem zadowolony.
#diy #meble #chwalesie #homemade #vintage
np czy wszystko szlifowales
czy malowales
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem czy to pytanie już było, jak było to sorki. Jak sprawa wygląda ze specyficznym "zapachem" starych mebli? Niwelujesz go jakoś?
Dwa lata temu zmarł mój dziadek. Zamiast wyrzucać wszystkie fanty z domu i robić czystkę, wziąłem przedmioty codziennego użytku i posprzedawałem. Było tam sporo cudeniek z PRL, które teraz dalej komuś służą. Sprzedałem też meble. Nie wiem co z nimi się stało, ale wierzę, że