Wpis z mikrobloga

#wykop #takaprawda #bekazprawakow #neuropa #polityka

Tylko spróbujcie napisać jakiś komentarz który jakkolwiek podważa to co prawica chce abyście myśleli np. o tym co się dzieje na granicy :) I tu nawet nie chodzi o jakiekolwiek lewaczenie, choćby coś pokazującego, że sprawa niekoniecznie jest czarno-biała.

A to tylko jeden z wielu przykładów gdy wściekłe armie konfiarsko-pisowskich (oni są nie do odróżnienia w większości przypadków już) botów się zlecą żeby szybko zaminusować/zakopać a na głównej było tylko to co pasuje pod przekaz.
Khaine - #wykop #takaprawda #bekazprawakow #neuropa #polityka

Tylko spróbujcie nap...

źródło: comment_1630233205kcoJoUNNULfqy5RzFVDWSL.jpg

Pobierz
  • 19
@syn_admina: No nic, jestem tu od 10 lat a pierwszy raz mam problemy w tym chlewie wytrzymać, bo dawniej jednak były tutaj jakieś próby dążenia do prawdy, a teraz chodzi tylko o masowe rozsiewanie prawicowej propagandy i próbę radykalizowania ludzi w oblężonej twierdzy :)

Dawniej wykop był miejscem gdzie przekłuwało się informacyjne bańki, teraz sam jest bańką.

Gdy wchodzisz w komentarze i widzisz coś takiego, to już wiesz, że nie jesteś
Khaine - @syn_admina: No nic, jestem tu od 10 lat a pierwszy raz mam problemy w tym c...

źródło: comment_16302341003EfULIyssPDHjbUEtp5jJ5.jpg

Pobierz
@Khaine: no jest, generlanie media społecznościowe to wylęgarnia dezinformacji.
ty widzisz prawackie gówno, ale ja mam jakieś takie wrażenie że jeszcze dodatkowo to pachnie ruską onucą celowaną na dezinformację.

ty to nazywasz manipulacją i radykalizacją, bo to efekt końcowy, to jest jej celem.

sprwdzają jaki temat "żre" i jak widzą że żre to wchodzi najpeirw do jakichś niezależnychm mediów a potem do politycznego mainstremu rządu

sam przestałem zaglądać na główną bo
@Khaine: Mam podobne odczucia niestety. Przestaje się liczyć to jak jest naprawdę, tylko liczą się emocje i jakieś zaślepienie ideologiczne. Niektórzy nasi prawicowi chłopcy to by rozstrzelali osobiście tych migrantów, a potem zrobili pielgrzymkę, bo i takie komentarze się pojawiają.
raczej Obie grupy są siebie warte i nawzajem się napędzają nienawiścią.

@Bubo_bubo: Nie ma tutaj takiej symetrii. Prawactwo kłamie w sposób instytucjonalny i zorganizowany, wypierając przy tym rzeczywistość jeśli im nie pasuje do propagandy. Lewaków jest za mało na manipulowanie na taką skalę. Tutaj to przyjęło już rozmiary plagi i zmasowanego prania mózgu.

Oni twierdzą że ktoś im zakopuje znaleziska z "koronaterrorem" kiedy jednocześnie Australia jest dwa razy dziennie z płomieniem
Wystarczy poczytać sobie komentarze

@Bubo_bubo: Ja wiem, że tak jest, ale skala jest szalenie istotna. Bo gdy masz paru dzbanów z tagu antykapitalizm to jest to nadal kilku dzbanów, szkoda sobie nimi zawracać fujary skoro jest ich paru na krzyż. Ale prawactwo jak plaga rozprzestrzenia się coraz bardziej a na tym portalu już się nic normalnego powoli nie da przeczytać poza prawackimi odchodami.

Zwołują się z antyszczepami, przegrywami i wszelkimi innymi
@Khaine:

Bawi mnie to jak łatwo ludzie dają się baitować na prawacką propagandę, wystarczyło tylko paru imigrantów pod granicą i znowu mamy narracje z 2015 roku. Generalnie mam zdanie podobne jak Tusk i Sikorski w temacie, ale to co #!$%@?ą konserwy na tym portalu jest nie do wytrzymania, bo to nie jest cywilizowana dyskusja tylko rzucanie haseł, które się wdrukowują w świadomość ludzi.
to co #!$%@?ą konserwy na tym portalu jest nie do wytrzymania, bo to nie jest cywilizowana dyskusja tylko rzucanie haseł, które się wdrukowują w świadomość ludzi.

@Need: Te hasła mają prać mózg a nie być zgodne z prawdą czy rozumem. Masz się bać, masz się czuć oblężony, masz chcieć ochrony którą oczywiście zaoferuje prawacka sekta komunistyczna bądź kapitalistyczna, jak tylko przystąpisz i wyzbędziesz się indywidualności, bo wszelki przejaw samodzielnego myślenia i
@Khaine:

Generalnie ludzie powinni się rozglądać więcej dookoła i czytać trochę ludzi z którymi się nie zgadzają dla samego faktu siłowania swoich poglądów, no właśnie powinni, ale większość tego nie lubi i lubi trwać przy swoich poglądach i się w nich utwierdzać. Ludzie używają imigrantów do bashowania w lewactwo, a potem wychodzą na zasmogowane miasto i żyją w kraju gdzie zawsze się znajdzie na ciebie przepis jak ktoś bardzo chce cię