Aktywne Wpisy
wjtk123 +167
Widzicie szczątki zabawkowego, dziecięcego autka? Należało do czterolatka i jego rodziców, którzy na chodniku zostali zmieceni przez pijanego kierowcę, który posiadał zakaz prowadzenia pojazdów. Nie wiadomo czy przeżyją.
Dlatego będę wspierał każde prawo, które uderzy w drogową patologię. KAŻDE. Obligatoryjna konfiskata pojazdów pijaków, grzywny o równowartości pojazdów, bezwzględne więzienie za jazdę samochodem mimo orzeczonego zakazu, wprowadzenie przepisów o ,,morderstwie drogowym", obligatoryjne konfiskaty pojazdów za istotne przekraczanie prędkości, zawalenie dróg fotoradarami, wysokie mandaty,
Dlatego będę wspierał każde prawo, które uderzy w drogową patologię. KAŻDE. Obligatoryjna konfiskata pojazdów pijaków, grzywny o równowartości pojazdów, bezwzględne więzienie za jazdę samochodem mimo orzeczonego zakazu, wprowadzenie przepisów o ,,morderstwie drogowym", obligatoryjne konfiskaty pojazdów za istotne przekraczanie prędkości, zawalenie dróg fotoradarami, wysokie mandaty,
kobiaszu +624
Nigdy nie sądziłem, że moim ulubionym kanałem popularno-naukowym będzię kanał jakiegoś Igora z Ukrainy mówiącego kaleczonym polskim xD
Moim zdaniem jutuberzy za mocno spuszczają się nad montażem i zaczynają lecieć w masowy odbiór przez co 90% to ciągle te same podstawy. Mało jest kanałów które wypuszczają takie kolumbryny z założeniem, że widz już ma jakąś wiedzę i faktycznie można dowiedzieć się czegoś nowego.
Ehh żeby tak jeszcze @gupianauka9906 wrócił do nadawania
#
Moim zdaniem jutuberzy za mocno spuszczają się nad montażem i zaczynają lecieć w masowy odbiór przez co 90% to ciągle te same podstawy. Mało jest kanałów które wypuszczają takie kolumbryny z założeniem, że widz już ma jakąś wiedzę i faktycznie można dowiedzieć się czegoś nowego.
Ehh żeby tak jeszcze @gupianauka9906 wrócił do nadawania
#
Tylko spróbujcie napisać jakiś komentarz który jakkolwiek podważa to co prawica chce abyście myśleli np. o tym co się dzieje na granicy :) I tu nawet nie chodzi o jakiekolwiek lewaczenie, choćby coś pokazującego, że sprawa niekoniecznie jest czarno-biała.
A to tylko jeden z wielu przykładów gdy wściekłe armie konfiarsko-pisowskich (oni są nie do odróżnienia w większości przypadków już) botów się zlecą żeby szybko zaminusować/zakopać a na głównej było tylko to co pasuje pod przekaz.
Dawniej wykop był miejscem gdzie przekłuwało się informacyjne bańki, teraz sam jest bańką.
Gdy wchodzisz w komentarze i widzisz coś takiego, to już wiesz, że nie jesteś
ty widzisz prawackie gówno, ale ja mam jakieś takie wrażenie że jeszcze dodatkowo to pachnie ruską onucą celowaną na dezinformację.
ty to nazywasz manipulacją i radykalizacją, bo to efekt końcowy, to jest jej celem.
sprwdzają jaki temat "żre" i jak widzą że żre to wchodzi najpeirw do jakichś niezależnychm mediów a potem do politycznego mainstremu rządu
sam przestałem zaglądać na główną bo
@syn_admina: Bo na mirko nie są w stanie zaminusować żeby szybko ukryć niewygodne rzeczy.
@Khaine: #bekazprawakowilewakow raczej Obie grupy są siebie warte i nawzajem się napędzają nienawiścią.
@Bubo_bubo: Nie ma tutaj takiej symetrii. Prawactwo kłamie w sposób instytucjonalny i zorganizowany, wypierając przy tym rzeczywistość jeśli im nie pasuje do propagandy. Lewaków jest za mało na manipulowanie na taką skalę. Tutaj to przyjęło już rozmiary plagi i zmasowanego prania mózgu.
Oni twierdzą że ktoś im zakopuje znaleziska z "koronaterrorem" kiedy jednocześnie Australia jest dwa razy dziennie z płomieniem
@Khaine: nie pisałem że jest symetria. I jedna i druga grupa jest gówniana. Która bardziej? Nie wiem, bo niezbyt mnie interesuje porównywanie ścieku.
@Bubo_bubo: Ja wiem, że tak jest, ale skala jest szalenie istotna. Bo gdy masz paru dzbanów z tagu antykapitalizm to jest to nadal kilku dzbanów, szkoda sobie nimi zawracać fujary skoro jest ich paru na krzyż. Ale prawactwo jak plaga rozprzestrzenia się coraz bardziej a na tym portalu już się nic normalnego powoli nie da przeczytać poza prawackimi odchodami.
Zwołują się z antyszczepami, przegrywami i wszelkimi innymi
Bawi mnie to jak łatwo ludzie dają się baitować na prawacką propagandę, wystarczyło tylko paru imigrantów pod granicą i znowu mamy narracje z 2015 roku. Generalnie mam zdanie podobne jak Tusk i Sikorski w temacie, ale to co #!$%@?ą konserwy na tym portalu jest nie do wytrzymania, bo to nie jest cywilizowana dyskusja tylko rzucanie haseł, które się wdrukowują w świadomość ludzi.
@Need: Te hasła mają prać mózg a nie być zgodne z prawdą czy rozumem. Masz się bać, masz się czuć oblężony, masz chcieć ochrony którą oczywiście zaoferuje prawacka sekta komunistyczna bądź kapitalistyczna, jak tylko przystąpisz i wyzbędziesz się indywidualności, bo wszelki przejaw samodzielnego myślenia i
Generalnie ludzie powinni się rozglądać więcej dookoła i czytać trochę ludzi z którymi się nie zgadzają dla samego faktu siłowania swoich poglądów, no właśnie powinni, ale większość tego nie lubi i lubi trwać przy swoich poglądach i się w nich utwierdzać. Ludzie używają imigrantów do bashowania w lewactwo, a potem wychodzą na zasmogowane miasto i żyją w kraju gdzie zawsze się znajdzie na ciebie przepis jak ktoś bardzo chce cię