Aktywne Wpisy

maikeleleq +64
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
piotrow +50
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
źródło: IMG_8173
Pobierz

i = 5
print i
i = i + 1
print i
s = '''To jest napis wielolinijkowy.
To jest drugi wiersz.'''
print s
kodu nie bangla ;_; O co może chodzić ? Proszę nie bijcie za wezwanie do tagu :>
PS. Jak już piszesz że wywala ci błąd to kopiuj jaki - wiem że na początku nauki to może być dziwne, ale jest wiele rodzajów błędów
s = '''To jest napis wielolinijkowy. To jest drugi wiersz.'''
i daj znać czy działa Jeżeli chcesz to printować w dwóch liniach, musisz napisać:
s = '''To jest napis wielolinijkowy. \nTo jest drugi wiersz.'''
@lukaszwasyl: Między 2.x a 3.x jest więcej takich drobnych różnic, polecałbym odpalić kurs dla 3.x :)
O proszę, człowiek uczy się całe życie :)