Aktywne Wpisy
Heteroseksualiści i patrioci plusują, a waginosceptycy i wrogowie narodu siedzą cicho.
Piękna Ewunia - sól polskiej ziemi, wychowana na mleko od polskich krów, dorodna niewiasta, która jest pragnieniem każdego heteroseksualnego mężczyzny.
#slodkijezu #ladnapani #tyleczki
Piękna Ewunia - sól polskiej ziemi, wychowana na mleko od polskich krów, dorodna niewiasta, która jest pragnieniem każdego heteroseksualnego mężczyzny.
#slodkijezu #ladnapani #tyleczki
zbigniew_wodecki +984
Jak Lewica przekroczy 15% to losowy plusujący Miras dostaje blikiem tysiaka. #rozdajo
Lewica ( #antykapitalizm aka #neuropa ) myśli, że tą informacją oburzy wypiek i społeczeństwo i pokaże jak fałszywa ta partia jest XD
Tymczasem każdy Kuc powie wam, że to i tak za mało. W obecnym systemie tfu! D***kratycznym, siedzenie tam i głosowanie to legitymizacja tego systemu. Jako kuc oczekuję, że w przyszłości posłowie Konfederacji będą uczestniczyli jeszcze mniej w posiedzeniach Sejmu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konfederacja #4konserwy #bekazlewactwa #polityka
@qluch: No całkiem imponujący ten fikołek.
@qluch: podaj liczbę wystąpięń na mównicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@qluch: Racja, najlepiej jakby ich w ogóle w Sejmie nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@qluch: Za mało? Czy za dużo?
@qluch: Tzn przez kogo? Bo ja śledzę codziennie #antykapitalizm, mam w obserwowanych ludzi z tego tagu i pierwsze słyszę. No ale walka z wyimaginowanym
@qluch: to po co biorą udział w wyborach skoro legitymizują w ten sposób system?
Szkoda że w sejmie nie ma osobnych pomieszczeń w sejmie na piaskownicę - tam by się Rakłemki z Antyakapkami bawiły się w piaskownicę
A zapomniałem - Rakłemki i antyakapki są polityczną piaskownicą ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°
Komentarz usunięty przez moderatora
Chodzi mi po prostu o potencjalne ugrupowania
Skąd więc taka niechęć do systemu, który pozwala wam istnieć i działać? Lepiej grać w rosyjska ruletkę z nadzieją, że pan dyktator będzie Pinochetem, a nie Castro?