@ZglaszamToDoProkuratury: 99% tych "szkoleń" to motywowanie pracowników, żeby mimo absolutnie uzasadnionych wątpliwości nie rezygnowali + szkolenie, jak zaprzeczać absolutnie uzasadnionej krytyce tego całego szamba.
@aniu_ta: @introligat0r: kiedyś koleżanka zaprosiła mnie do galerii handlowej bo "miała ważną sprawę", ale nie chciała powiedzieć wprost o co chodzi. Pojechałem i na miejscu okazało się, że chodzi właśnie o fmgroup.. Dla świętego spokoju wysłuchałem jakiegoś suchoklatesa w białej koszuli i oczywiście zrezygnowałem, ale później przez #!$%@? tydzień prawie codziennie do mnie dzwonił wieczorem (miał tel od tej koleżanki), czy jednak się zdecyduję xd no kosmos ;d
@ZglaszamToDoProkuratury: za każdym razem wygląda to tak samo, stary znajomy się odzywa 'hej umówmy się, to nie jest sprawa na telefon', wtedy pierwszy raz w życiu poszłam do Starbucksa bo tam było nasze super spotkanie. No kabaret po prostu XD
@ZglaszamToDoProkuratury: @aniu_ta: Przykre to też jest dla tych osób, które Cię próbują wkręcić. Wpieprzają się w to z własnej naiwności, a potem stopniowo spieprzają sobie relację ze swoim gronem znajomych - naturalnie wśród swoich znajomych zawsze widzisz najbardziej oczywisty target rozkręcając swój złoty biznes.
Mama nie dała mi na openera, bo miałam ledwo dopuszczalny z geografii przez co Oskar mnie zostawił... A tak w ogóle, to ostatnio musiałam posprzątać swój pokój ( ͡°͜ʖ͡°) #blackpill #przegryw
Już wiem, czemu absolutnie wszyscy od nich są tacy nachalni.. oni się tego uczo ;d
- Jak radzić sobie z obiekcjami typu: Piramida, Sekta, Wciąganie, Nielegalne itp.
- Jak radzić sobie z wymówkami typu: "Nie mam czasu", "To nie dla mnie", "Nie mam znajomych"
- Jak zamienić każdą wymówkę w powód aby to robić
- Jak radzić sobie z hejterami
- Z czego wynikają stereotypy na temat MLM
- Z czego wynikają wymówki osób
@ZglaszamToDoProkuratury: śmiechłam mocno