Wpis z mikrobloga

Podobaja się wam takie typowo polskie wesela? 100 osob, z zachowaniem wszystkich tradycji, chlaniem na umór wujków, ciotkami co sie kilka razy na oczy widziało? Xd
Ja jak widze nagrania jakieś ślubne, osob kilka lat starszych, to az mnie skręca, w zyciu bym takiego czegos nie chciala.
  • 13
  • Odpowiedz
100 osob, z zachowaniem wszystkich tradycji, chlaniem na umór wujków, ciotkami co sie kilka razy na oczy widziało

@Opanie: nie, przyjadą, napiją się, najedzą na twój koszt, a czasem nawet i wyśpią i potem ci dupę obrobią co im nie pasowało w twoim wyglądzie i ogólnie na weselu. Jak wesele to tylko w dobrym gronie żeby faktycznie była dobra zabawa i to głównie dla państwa młodych bo to ich święto.
  • Odpowiedz
@Opanie: mi się podoba ze strony gościa. Zawsze coś się #!$%@?ło. A teraz to ludzie tacy sztywni, takie eleganckie te wesela. Oglądałam wesele koleżanki to miałam wrażenie, że wszyscy Ci ludzie tam się bawią bo muszą i średnio się bawili. No ale elegancko było. Podoba mi się cringe tych zabaw i wszystko. Przynajmniej jest zabawnie, nie drętwo.
  • Odpowiedz