Wpis z mikrobloga

#ps4 #xbox #rdr PS Now i ta żałosna jakość 720p, to jakieś nieporozumienie xd Nakręciłem się po rdr2 na pierwsza część, ale na streamie wyglada jak gowno, mimo dobrego łącza xd Jest jakaś opcja, żeby pograć w jedynkę bez kupna ps3? Na Ps5 można odpalić starsze gry z Ps3 i Ps2?
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Na Ps5 można odpalić starsze gry z Ps3 i Ps2?

@DrFaithless: nie. Gdyby można było to tak samo na PS4 by się dało. I w PS Now jest 1080p przecież od jakiegoś czasu. Na czym grasz, na kompie?
  • Odpowiedz
@rtone: P------e, kupuje następnym razem xboxa, początkowo miałem x360, teraz dałem się namówić na ps4, ale gdy widzę ile udogodnień mi ucieka sprzed nosa, to mnie k-----a bierze. Dzięki Mirasy za odpowiedzi. Pozdrowki!
  • Odpowiedz
@DrFaithless: Jeśli chodzi o kompatybilność to XBOX ma dużą przewagę i widac że to rozwijają. Niemniej podszedłem do RDR1 niedawno i się odbiłem, po ograniu 2 to już nie to samo, chociaż wygląda serio spoko, dużo lepiej niż zapamiętałem z X360.
  • Odpowiedz
@DrFaithless ps now to jedno ale drugie to sam rdr, on chodzi w tym psnow na PS3. Czyli tam nawet nie ma 720p tylko 640p, więc odradzam kupno PS3 bo tam nie będzie wiele lepiej.

Nie ma to podejścia do wersji na Xboxie one/series x działającej w 4k z innymi udogodnieniami. Właśnie ogrywam teraz dodatek z trupami i to jest niczym remaster.
  • Odpowiedz
@DrFaithless: No jedynie na minus, że w dobrej jakości w rdr 1 się nie da zagrać przez PS NOW względem 4K na Xbox. A takie świetne gry jak GOW, TLOU, Infamous, Spiderman czy GOT to na konsoli od Microsoftu nie ograsz. Także nie ma czego żałować imo.
  • Odpowiedz
@DrFaithless:

Yesterday we reported on the rendering resolution of the PS3 version of Red Dead Redemption. The game has been receiving brilliant reviews, including our own, but the PS3 game isn't graphically on par with the Xbox 360 version.

Its resolution is 640 by 1152, compared to the Xbox 360's 720 by 1280 pixels.

Wiec nie wiem skad ma ci PS Now dac lepsza rozdzialke, jak wiadomo, ze BC
  • Odpowiedz