Aktywne Wpisy

jmuhha +1
Jak wy to robicie, że jesteście tak obrzydliwie szczęśliwi (╯︵╰,)

jmuhha +147
Ech przyszło mi czekać na autobus na mojej wsi
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na główną drogę
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na główną drogę

Wczoraj zauważyłem że wąż który idzie do chłodnicy oleju zaczął puszczać i delikatnie mapie olej pod autem. Zlałbym temat i założył nowy ale dziś zacząłem urlop i jutro chciałem zrobić trase ,300km do rodziców dziewczyny i potem wrócić. Uszczelniłem silikonem na to wężyk i tryptyki ale nadal sobie kapie zrobiłem to na #!$%@? bo takie mam warunki na ten moment. Potem test byłem w pracy i po mieście pojeździłem z 30-50km w sumie i zeszło mi koło 20ml Patrzyłem testowałem to nie leje się tam tylko kapie kropelkami. Jak mówicie oblece trasę 300km w dwie strony ? Wąż jest zakuwany z obu stron z tego co wiem nie ma tam nie wiadomo jakiego ciśnienia, martwię się aby żeeby cały nie zaczął przeciekać na zakuciu
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy #cytrynigumiak
Nawet jeśli masz to jakoś obecnie chwycone, spróbowałbym na to położyć taśmę i obejmy. Tak w ogóle ten przeciek jest na wejściu do chłodnicy czy na wyjściu z chłodnicy?