Aktywne Wpisy
Antybristler +744
Siema. Jakiś czas temu chwaliłem się tutaj, że wychodzę z teleskopem na miasto i spotkało się to ze sporym entuzjazmem. Zaczynałem od pokazywania Saturna, bo myślałem, że tylko ta planeta będzie robić wrażenie. Do widoku takiego księżyca niejako przywykliśmy, nie to co planeta z pierścieniami. Okazuje się jednak, że inne rzeczy na niebie też są chętnie oglądane, a moja inicjatywa trochę się rozwinęła. Cały czas inwestuję w sprzęt, żeby uatrakcyjnić pokazy, ale
niochland +187
Kocham wchodzić na wykop w godzinach dla bezrobotnych tj. 8-16, bo wszystkie wpisy dodane w godzinach gdzie normalny człowiek pracuje można podsumować tematykami:
- p0lki i murzyny
- hehe głupie lewactwo
- przegryw
Można się domyślić jaki target pracuje najmniej.
Jeszcze jakby ci userzy postowali raz czy dwa podczas przerwy na kibel, otóż niee, odpowiedzi i nowe posty co 10 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazwykopkow #wykop #
- p0lki i murzyny
- hehe głupie lewactwo
- przegryw
Można się domyślić jaki target pracuje najmniej.
Jeszcze jakby ci userzy postowali raz czy dwa podczas przerwy na kibel, otóż niee, odpowiedzi i nowe posty co 10 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazwykopkow #wykop #
Potencjalnymi kandydatami są:
Charlemagne,
K91-II,
Astron rex,
Alt-proto AMX 30,
Wz 113-II,
Caliban.
Źródło: wotexpress.info https://wotexpress.info/news/world-of-tanks/novyy-marafon-iz-serii-okhota-na-v-world-of-tanks/
#wot
Wszyscy się rzucą, bo prawie 1k na strzał, a że trzeba będzie tym grać na bogato i będzie to kolejna studnia bez dna? To się gracze zorientują jak go kupią.
Praktycznie wszystkie wymienione pojazdy, są obecnie średnio
Komentarz usunięty przez autora
@Najmilszy_Maf1oso: Na samym początku był tak jak piszesz IX tierem ale teraz widnieje jako VIII: https://tanks.gg/tank/k-91-2
@Najmilszy_Maf1oso: spójrz na jakie czołgi ostatnio były maratony.
-Kampfpanzer 07RH, niby fajny DPM ale nic z nim nie zrobisz bo rzadko robisz użytek przy reloadzie 5s nie mając pancerza.
- 274a czyli med z mobilnością HT, działem o parametrach HT, bez pancerza HT
-122TM, co tu dużo pisać, XD
Czołg nie musi być atrakcyjny, wystarczy że można go zdobyć ZA DARMO
Jak widać wyżej wszystkie czołgi z maratonów są na swój sposób nietypowe i sytuacyjne. Mają jakąś główną cechę, typu DPM, pancerz HT na medzie itd. Co imo potwierdza teorię Calibana. Dużo było ostatnio maratonów na medy, więc celował bym raczej w HT/TD.
Atrakcyjność maratonu jest kluczowa. WG jest w stanie wyciągnąć z nich znacznie więcej
@Najmilszy_Maf1oso: wystarczy rzucić kolejny czołg premium, który będzie mieć coś "naj". Nawet jeśli to będzie nieistotna statystyka typu największa prędkość maksymalna. Reszta statystyk (opory gruntu, moc silnika) będą sprawiać że ten czołg nie będzie szybki, ale to wystarczy żeby sie niedzielne grajki podniciły widząc w grze jego opis.
Zdecydowana większość graczy nie interesuje sie wcale statystykami czołgów
Zrobie jezeli bedzie ten caliban