Aktywne Wpisy
Wiecie co to pacjento? To jakaś nowa forma? Dziś zobaczone u lekarza, na NFZ xd
pyroxar +32
Wziąłem kalkulator do ręki i jestem w ciężkim szoku: żeby móc dorobić się domu o powierzchni 250m, ziemię - muszę mieć 2,5 mln(nie mam ziemii). Obecnie, musiałbym na to pracować 40 lat, i odkładać wszystko co zarobię praktycznie. Nie jeść, nie mieć domu, nie mieć nic. Jeśli chcę żyć na obecnym poziomie, to oszczędzę do końca życia 500 tysięcy złotych max.
Innymi słowy, bez 2 etatów na raz, nie ma sensu myśleć
Innymi słowy, bez 2 etatów na raz, nie ma sensu myśleć
Właśnie dodałem kolejną lekcję darmowego Kursu SQL :)
Tym razem przyjrzymy się bliżej klauzuli WHERE, a także różnym operatorom pozwalającym filtrować dane.
Jeżeli chcesz być na bieżąco z kolejnymi częściami Darmowego Kursu SQL --> Zapisz się do Newsletteru!
Jeżeli chcesz dołączyć do społeczności w której będziesz mógł śmiało zadawać pytania na tematy bazodanowe --> Dołącz do Grupa Administratorzy Baz Danych
Kurs SQL 03: Operatory SQL w klauzuli WHERE
Jeżeli chcesz aby jakieś konkretne tematy były poruszone w kolejnych częściach kursu --> Zostaw komentarz poniżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#sql
#oracle
#postgresql
#postgres
#kursy
#kursyonline
#devops
#programowanie
#programista15k
#bazydanych
#dbadmin
Hej! Spokojnie ten kurs będzie od zera do bohatera… pojawia się bardziej zaawansowane zagadnienia jak choćby funkcje analityczne, poprostu chce żeby mogło skorzystać z tego jak najwiecej osób wiec jadę od początku ( ͡° ͜ʖ ͡°)