Wpis z mikrobloga

Tak jak pisałem kilka tygodni temu po prawie 4 latach prowadzenia #kuchniam78 postanowiłem zmknąć tag autorskich.

Chciałem podziękować za wspólnie spędzone chwile ponad 4 tysiącom osób obserwujących tag, oraz 9 tysiącom osób zapisanym na moją listę. Przez te prawie 4 lata wspaniale było tworzyć dla Was treści. Cieszę się, że wielu z Was mogłem w jakiś sposób pomóc, zainspirować do odkrywania nowych smaków, pokazać nowe potrawy oraz udowodnić, że gotowanie wcale nie musi być trudne i czasochłonne i może to robić właściwie każdy. Wiem, że przynajmniej 3 mirków z przepisów z tagu przygotowywało zaręczynowe kolacje zaskakując swoje wybranki, tym że jednak coś potrafią ugotować (a chyba wychodziło bo skuteczność oświadczyn z tego co wiem wynosiła 100%).

Podczas tych 4 lat działalności pod tagiem na Wykopie poznałem wielu świetnych ludzi, z wieloma z Was miałem okazję spotkać się osobiście, setki dostało ode mnie pocztówki z podróży na Bałkany i w 100 dni dookoła Europy. Dziękuje za każdego plusa, wykop, komentarz pod znaleziskiem, posta z użyciem tagu na mirko czy prywatnych wiadomości, których przez te lata odebrałem od Was tysiące. Dziękuje za pomoc, cenne rady i wskazówki oraz za waszą obecność.

W sumie nigdy nie pisałem takiego posta więc nie wiem co powinienem tu jeszcze zawrzeć, nie chcę aby wyszło ckliwie, ale nie chcę też odchodzić bez pożegnania, jak wielu innych. Może napiszę tylko, że możliwość tworzenia dla Was treści dostarczała mi wiele radości i było mi bardzo miło robić to przez te wszystkie lata!

Z racji, że nie będzie już wołania, wpisów na mirko i znalezisk to jeśli interesują Cię moje treści kulinarne to zachęcam do zasubskrybowania Top Gara oraz do śledzenia mojego Instagrama.

Dziękuje i pozdrawiam,
MG78

PS Obiecany dawno film dotyczący zmywarki będzie na mirko, więc jak ktoś zapisał się na wołanie to dostanie o nim powiadomienie też tutaj.

PPS Z racji, że zamierzam ograniczać mirko i oddałem prowadzenie mojego drugiego tagu #roadtripbus @kania-19 to jeśli chcecie się ze mną skontaktować i zależy Wam na szybkiej odpowiedzi to najlepiej pisać na Insta. Tu będę zaglądał, ale czas odpowiedzi może być dłuższy.
MG78 - Tak jak pisałem kilka tygodni temu po prawie 4 latach prowadzenia #kuchniam78 ...

źródło: comment_1629638066lbC1W7fl8vAqmhPMJpCZqN.jpg

Pobierz
  • 390
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kismeth Już od dawna o tym myślałem, nawet pisałem kilka tygodni temu pod wrzutką, że zamierzam się pożegnać. Wtedy myślałem, że to jeszcze nie teraz ale uznałem, że nie ma na co czekać. Tutaj napisałem więcej: https://www.wykop.pl/wpis/59912615/tak-jak-pisalem-kilka-tygodni-temu-po-prawie-4-lat/#comment-212700525

@MG78: no już widziałem, zostawiłem nawet plusika.

Jestem w szoku w sumie, bo myślałem, że jesteś zintegrowany z wykopowym autyzmem kolektywnym :P

Tak czy inaczej, trzymaj się! A frajernię olej, trzep kasę
  • Odpowiedz
@Kismeth: No ja tu zawsze miałem inne podejście niż większość moich kolegów i koleżanek, którzy też coś tworzą bo starałem się raczej aktywnie uczestniczyć w życiu portalu, aferkach czy różnych akcjach :) Użytkowników Wykopu traktowałem też trochę inaczej niż jakieś tam anonimowe osoby na grupkach na fejsie czy w innym miejscu.

Trudno było podjąć tę decyzję, myślałem o tym już od kilku miesięcy przynajmniej. Wczoraj jak dodałem post to mi
  • Odpowiedz
@matijas: Będę chciał ogarnąć tę stronę w końcu, mam nadzieję że do końca roku się uda więc jeśli teraz nie działa wszystko na 100% to za parę miesięcy mam nadzieję, że będzie.

Będę też chciał czytelniej rozdzielić na stronie treści kulinarne od podróżniczych, nie wiem czy to wpłynie na RSS ale mam nadzieję, że ułatwi korzystanie :)
  • Odpowiedz
@kam966 No i super! Przy tym przepisie pamiętam, że też się trochę osób rzucało, że hurr durr ale to proste :) To chyba ulubiony przepis z kanału moich rodziców, którzy od ukazania się go robią ją sobie raz w tygodniu :D
  • Odpowiedz
@jamnig Dziękuje! Bardzo miło to czytać! Mam nadzieję, że teraz będzie okazja porobić trochę więcej contentu podróżniczego też bo mamy sporo pomysłów i fajnych kierunków na oku, a i gotowanie w plenerze też jest fajne :)
  • Odpowiedz