Wpis z mikrobloga

Tak jak pisałem kilka tygodni temu po prawie 4 latach prowadzenia #kuchniam78 postanowiłem zmknąć tag autorskich.

Chciałem podziękować za wspólnie spędzone chwile ponad 4 tysiącom osób obserwujących tag, oraz 9 tysiącom osób zapisanym na moją listę. Przez te prawie 4 lata wspaniale było tworzyć dla Was treści. Cieszę się, że wielu z Was mogłem w jakiś sposób pomóc, zainspirować do odkrywania nowych smaków, pokazać nowe potrawy oraz udowodnić, że gotowanie wcale nie musi być trudne i czasochłonne i może to robić właściwie każdy. Wiem, że przynajmniej 3 mirków z przepisów z tagu przygotowywało zaręczynowe kolacje zaskakując swoje wybranki, tym że jednak coś potrafią ugotować (a chyba wychodziło bo skuteczność oświadczyn z tego co wiem wynosiła 100%).

Podczas tych 4 lat działalności pod tagiem na Wykopie poznałem wielu świetnych ludzi, z wieloma z Was miałem okazję spotkać się osobiście, setki dostało ode mnie pocztówki z podróży na Bałkany i w 100 dni dookoła Europy. Dziękuje za każdego plusa, wykop, komentarz pod znaleziskiem, posta z użyciem tagu na mirko czy prywatnych wiadomości, których przez te lata odebrałem od Was tysiące. Dziękuje za pomoc, cenne rady i wskazówki oraz za waszą obecność.

W sumie nigdy nie pisałem takiego posta więc nie wiem co powinienem tu jeszcze zawrzeć, nie chcę aby wyszło ckliwie, ale nie chcę też odchodzić bez pożegnania, jak wielu innych. Może napiszę tylko, że możliwość tworzenia dla Was treści dostarczała mi wiele radości i było mi bardzo miło robić to przez te wszystkie lata!

Z racji, że nie będzie już wołania, wpisów na mirko i znalezisk to jeśli interesują Cię moje treści kulinarne to zachęcam do zasubskrybowania Top Gara oraz do śledzenia mojego Instagrama.

Dziękuje i pozdrawiam,
MG78

PS Obiecany dawno film dotyczący zmywarki będzie na mirko, więc jak ktoś zapisał się na wołanie to dostanie o nim powiadomienie też tutaj.

PPS Z racji, że zamierzam ograniczać mirko i oddałem prowadzenie mojego drugiego tagu #roadtripbus @kania-19 to jeśli chcecie się ze mną skontaktować i zależy Wam na szybkiej odpowiedzi to najlepiej pisać na Insta. Tu będę zaglądał, ale czas odpowiedzi może być dłuższy.
MG78 - Tak jak pisałem kilka tygodni temu po prawie 4 latach prowadzenia #kuchniam78 ...

źródło: comment_1629638066lbC1W7fl8vAqmhPMJpCZqN.jpg

Pobierz
  • 390
  • Odpowiedz
@FaraOFF: No i super! O pizzy będzie jeszcze sporo na kanale więc może też innymi stylami uda mi się Cię zarazić :D Najpewniej w okolicach września/grudnia (zależy od sytuacji wyjazdowej ;d, mam gotowe rzeczy ale trzeba to nagrać i zmontować jeszcze)
  • Odpowiedz
@MG78: Aż nostalgłem... szkoda. Ale rozumiem. Wykop, jak cały internet może dać się we znaki.
Czasem wchodząc na wykop, widząc powiadomienie tagu, tak przypadkiem, mimo że nie szukałem inspiracji kulinarnych, miałem na szybko gotowy pomysł na coś ciekawego i odmianę w domowej kuchni. Niektóre przepisy ze mną zostały... a np phlilly cheesy stała sie ulubionym fastfoodem moich dzieciaków, który raz na jakiś czas obowiązkowo pojawia się naszej kuchni :) Dzięki
  • Odpowiedz
@jacomelli: To była trudna decyzja i długo zajęło mi takie ostateczne jej podjęcie. Wspominałem już o tym ostatnio w poście. Miałem dodać jeszcze kilka rzeczy, ale uznałem, że tak to będzie się kończyć kolejne 4 lata.

A co do philly cheesesteak to u mnie jest chyba kanapka numer 1 na równo z panuozzo. Nie wiem czy próbowałeś tego drugiego ale jeśli nie to też gorąco polecam i dzieciakom też powinno
  • Odpowiedz
@Desperated: Niestety mało kumam Reddita. Mam tam konto, które założyłem jak kupowałem furę w USA i czytałem vanliferskie subreddity i tak średnio wychodziło mi połapanie się w serwisie ;d
  • Odpowiedz
A co do philly cheesesteak to u mnie jest chyba kanapka numer 1 na równo z panuozzo. Nie wiem czy próbowałeś tego drugiego ale jeśli nie to też gorąco polecam i dzieciakom też powinno podejść :)!


@MG78: No i namówiłeś mnie;) Będzie testowane:) Zwłaszcza że wakacje spędziłem w Italii;)
  • Odpowiedz
@mojarewolucja: Mam nadzieję, że kolejne też będziesz testować! Na pewno będzie jeszcze sporo pizzy. Mam już przygotowane odcinki do nagrania, ale teraz przez wyjazdy i inne zobowiązania nie wyrabiam się z nagrywaniem więc będą one pewnie dopiero najprawdopodobniej w październiku, listopadzie (dużo zależy od sytuacji pandemicznej ;d)
  • Odpowiedz
Z racji, że nie będzie już wołania, wpisów na mirko i znalezisk to jeśli interesują Cię moje treści kulinarne to zachęcam do zasubskrybowania Top Gara oraz do śledzenia mojego Instagrama.


@MG78: Youtube to słaba alternatywa do pisanych tekstów. Łatwiej gotować mając tekst, a nie video które trzeba przewijać i pauzować.
  • Odpowiedz