Aktywne Wpisy
Poniedziałek rano. Niechaj energii na resztę tygodnia doda wam widok sensualnej Anki ocierającej się o Alvaro 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
Gran +259
2 lata w trzeźwości, polecam każdemu nawet osobom zdrowym :)
Składałem sobie ostatnio nowy komputer. Wszystkie podzespoły na miejscu, podpięte. Odpalam i monitor nie działa, w sensie nie widzi sygnału z komputera. Nie mam jak wejść do biosu, ani zainstalować systemu.
Na początku myślałem że może coś źle zrobiłem przy montażu, ale sprawdziłem 10 razy i jest ok. Potem wyczytałem że to może być wina nie zaktualizowanego biosu na płycie głównej. Więc podrzuciłem kompa do serwisu żeby mi zaktualizowali. W serwisie typ podpina pod swój monitor, odpala komputer i wszystko startuje normalnie, jego monitor wyświetla obraz i wszystko działa. Zaktualizował mi bios i jadę z komputerem do domu. W domu podpinam i dalej jeden wielki chu#, jakby kabel hdmi nie był wpięty. Podpinam więc monitor tak samo przez ten sam kabel hdmi do swojego starego kompa i działa normalnie. Jedynie na tym nowym sprzęcie, bez systemu, w ogóle go nie wykrywa. Monitor to Samsung Space.
#komputery #pytanie #naprawa #pcmasterrace
Komentarz usunięty przez autora
Mam nadzieję, że jeśli masz kartę dedykowaną to podłączasz kabel do karty a nie do płyty głównej ( ͡° ͜ʖ ͡°)