Aktywne Wpisy
NightRock +217
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Jako jedyni w #krakow oferujemy gruntowne czyszczenie grobów.
Zobaczcie efekt na zdjęciu poniżej oraz w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więcej szczegółów: https://sprzataniegrobow24.pl
#sprzataniegrobow #przedipo #chwalesie #mirkoreklama
Zobaczcie efekt na zdjęciu poniżej oraz w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więcej szczegółów: https://sprzataniegrobow24.pl
#sprzataniegrobow #przedipo #chwalesie #mirkoreklama
Ostatni pojedynek czyli walka o brązowy medal, zakończyła się wygraną przepięknej Cytryny! Gratuluję z całego serca tak dobrego wyniku! Pochwale jednak jego rywala za waleczność. Stosunek pojedynku 456 głosów (63.25%) vs 265 głosów (36.75%). E ora, è l'ora del grande finale!
FINAŁ
Po lewej, Kauczuk Lód - Wiele wzorów zdobi tą piękną kulkę, gdzie nie spojrzysz widzisz coś innego. Faktem jest również, że gdzie się nie spojrzy Kauczuk Lód wygrywał swoje pojedynki i doszedł do finału. Wolisz umrzeć w chwale, czy wieść żywot spokojnego kauczuku?
Po prawej, Kauczuk Szmaragd - Dzisiaj na pewno nie będę się rozpisywać o ostatniej dyskusji, która wywołał nieokrągłość tego kauczuku. Czy my naprawdę zapomnieliśmy jak kochać? Czy my naprawdę chcemy, aby tak piękny turniej został zapamiętany jako festiwal nienawiści wywołanego kształtem tej niedoskonałej kulki? Tak w zasadzie odpowiedz brzmi tak, bo jest śmiesznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziękuje za oddanie głosu.
Jutro będzie podsumowanie turnieju z medalami, możliwe, że nawet dopiero wieczorem.
@Miskaryzu
@J3bzzz
@ZlodziejBilonownic
@TetraHydroCanabinol
@Bartex16
@pieczarrra
@LM2525
@wypalony
@Bramborr
@Krokiruks
@XkemotX
@piegu92
#kauczuowemistrzostwa
Który kauczuk jest ładniejszy?
No i podpisuję się pod słowami @wypalony - lud pragnie nowych mistrzostw!
W żadne dyskusje nie będę się wdawał odnośnie przewagi Lodu nad Szmaragdem, ale mogę się napier*alać.
Lódgang!