Wpis z mikrobloga

Honesta fama melior pecuniae!

Ostatni pojedynek czyli walka o brązowy medal, zakończyła się wygraną przepięknej Cytryny! Gratuluję z całego serca tak dobrego wyniku! Pochwale jednak jego rywala za waleczność. Stosunek pojedynku 456 głosów (63.25%) vs 265 głosów (36.75%). E ora, è l'ora del grande finale!

FINAŁ

Po lewej, Kauczuk Lód - Wiele wzorów zdobi tą piękną kulkę, gdzie nie spojrzysz widzisz coś innego. Faktem jest również, że gdzie się nie spojrzy Kauczuk Lód wygrywał swoje pojedynki i doszedł do finału. Wolisz umrzeć w chwale, czy wieść żywot spokojnego kauczuku?

Po prawej, Kauczuk Szmaragd - Dzisiaj na pewno nie będę się rozpisywać o ostatniej dyskusji, która wywołał nieokrągłość tego kauczuku. Czy my naprawdę zapomnieliśmy jak kochać? Czy my naprawdę chcemy, aby tak piękny turniej został zapamiętany jako festiwal nienawiści wywołanego kształtem tej niedoskonałej kulki? Tak w zasadzie odpowiedz brzmi tak, bo jest śmiesznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dziękuje za oddanie głosu.
Jutro będzie podsumowanie turnieju z medalami, możliwe, że nawet dopiero wieczorem.

@Miskaryzu
@J3bzzz
@ZlodziejBilonownic
@TetraHydroCanabinol
@Bartex16
@pieczarrra
@LM2525
@wypalony
@Bramborr
@Krokiruks
@XkemotX
@piegu92

#kauczuowemistrzostwa
KjatanSveisson - Honesta fama melior pecuniae!

Ostatni pojedynek czyli walka o brą...

źródło: comment_16295347770MymHkiDHPFcY6LBn3Kxb9.jpg

Pobierz

Który kauczuk jest ładniejszy?

• Po lewej, Lód 35.9% (133)
  • Po prawej, Szmaragd 64.1% (237)

Oddanych głosów: 370

• 9
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@KjatanSveisson: moich dwóch faworytów i teraz mam wielki dylemat (,) kształt szmaragdu jest turbo, ale jedno walory kauczukowe (tzn odbijanie) pewnie są bardzo losowe. Kauczuk lód natomiast ma świetne kolory ale dla mnie w tym pojedynku jego największym atutem jest jego okrągłość (σ ͜ʖσ). Niech wygra lepszy !!
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@KjatanSveisson: Nadejszła wiekopomna chwila. Chwila, w której musimy się spiąć i nie dopuścić Szmaragdu do wygrania jakże pięknych zawodów.
W żadne dyskusje nie będę się wdawał odnośnie przewagi Lodu nad Szmaragdem, ale mogę się napier*alać.
Lódgang!
  • Odpowiedz