Aktywne Wpisy
yosemitesam +606
#rosja #ukraina #wojna #ruskapropaganda
Rosjanie znaleźli dziesiątki dokumentów zabitych polskich najemników xd Jeden z nich nazywa się Kia Sorento...
https://twitter.com/leandroOnX/status/1823254175469195421
Rosjanie znaleźli dziesiątki dokumentów zabitych polskich najemników xd Jeden z nich nazywa się Kia Sorento...
https://twitter.com/leandroOnX/status/1823254175469195421
vanschout +14
Kosiniak-Kamysz kupił 96 śmigłowców za 10 mld zł... Idiotyzm jak #!$%@?. To drogie zabawki i bardzo łatwo je zestrzelić. Lepiej zainwestować np. w 100 sztuk samolotów F35a albo w schrony, drony, wyrzutnie rakiet, wieże obserwacyjne a nawet terenówki których też brakuje... Za każdym razem kiedy widzę wojskowy pojazd to zwykle to 20-letni gruz. A teraz będzie tak, że kupi te śmigłowce i fajrant, bo kasy na nic innego nie będzie.
#polityka
#polityka
zapraszam do #ama
@PoKryjomuWyIizeCiStupki: nie obrażaj mojej mamy dla "fejmu" na mirko :) bądźmy mili dla siebie to i świat będzie lepszy :) love :*
@promile: ucz mnie mistrzu
@beer_man: wcześniej płaciłem 20 zeta za spotifaj, teraz płacę 20 zeta mam fajną bibliotekę muzyki i nie wqrwiają mnie reklamy na yt. win win
@wewerwe-sdfsdfsdf: dostęp do YouTube Music chyba
Komentarz usunięty przez autora
@beer_man: Ublock blokuje reklamy na YT? to ja miałem jakiegoś upośledzonego xD
btw: miłego wieczoru Miras :)
Jak i wszystkim :D nawet psycho zielonce @PoKryjomuWyIizeCiStupki: ;P
@bm9pY2h1ag: oczywiście! pracuję po to żeby rozwalać kasę :D
Komentarz usunięty przez moderatora
mój ublock też blokuje wszystko, nie widze zadnych reklam
@bm9pY2h1ag: tak, mam raz na jakiś czas okazję "pochwalić" się na Mirko, że mam YTpremium ;)
@wewerwe-sdfsdfsdf: Mireczku, imho podobne* jak spotifaj, tylko że Twoje preferencje są uwzględnianie również na podstawie odsłuchu np. teledysków na yt no i można oglądnąć sobie video.
*podobne, ale według mnie chyba gorszy algorytm mają, trzeba uczyć jutuba