Wpis z mikrobloga

Witam. Pracuje w Januszexie i według systemu w który się wbijamy w kompie mam 20 dni urlopowych. W 2019 obroniłam magisterkę czyli mam 8 lat pracy i od razu w sierpniu zatrudniłam się w firmie i teraz mijają 2 lata pracy tu. Czyli 10 lat pracy mam, czy nie powinnam mieć już tych 26 dni urlopu?
#urlop #pracbaza #januszex #latapracy #praca
  • 16
Czyli jest tak jak myślałam, ze od 1 sierpnia powinnam mieć 26 dni urlopu, a oczywiście nikt nad niczym nie panuje i muszę się upomnieć bo będę mieć 20 dni do śmierci ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@GienekZFabrykiOkienek: nieprawda - zawsze bierze się korzystniejsza opcje dla pracownika więc w przypadku podjęcia pracy pod koniec studiów zawsze będzie się liczyć koniec studiów + 2 lata. To o czym piszesz miało by zastosowanie gdyby podjęła pracę np na pierwszym roku studiów lub nawet przed ich rozpoczęciem (bo wtedy korzystniejsze jest 4 lata za szkołę średnią + 4 przepracowane lata całkowicie w trakcie studiów + te 2 częściowo w trakcie studiów)
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Agixxx: kurde a może jednak dzień obrony - patrzę na swój dyplom i mi akurat pasuje ta data (chociaż nie pamiętam co do dnia kiedy się broniłem xD)

To może być jednak temat do wyjaśnienia z HR ale looknij na dyplom jeszcze
@powaznyczlowiek a jak 10 lat stażu pracy mi wskakuje w ciągu roku, na przykład w sierpniu to dostaje te sześć dni bonusowo czy jakoś proporcjonalnie po miesiącach czyli np:
8(sierpień)/12(ilość mcy w roku) *6(dodatkowe dni)?
Orientujesz się może?