Wpis z mikrobloga

@NumerJedenFanMDMA: Z plecami nie mam takich problemow (tzn spocą sie, owszem, ale raczej tak po ludzki, w duży upał, albo jak jest duszno). Może jednak zabieg? Ten krem co mi na dłonie pomógł to na plecy moze byc złym pomysłem, jestes kobieta (zakładam) wiec pewnie czasem jakies odkryte plecy, wysuszy Ci skore jak diabli.
  • Odpowiedz
@mogadishu: nie pomoże, bo to suplement diety, badziewie. Lepiej kupić paczkę szałwii lekarskiej (3 zł za 50 saszetek) i pić 2 razy dziennie. Efekt będzie bardzo podobny, czyli mierny.
  • Odpowiedz
@Mitahius: To ten, jak mam nawrót to stosuje, jakos raz na 2-3 tygodnie juz teraz. Ale na poczatku zrobiłem terapie szokowa i trzy razy pod rząd użyłem. Kup tez dobry, nietłusty krem do rąk odrazu, przyda sie
  • Odpowiedz
@Arkadioization Hej, jak często używałeś tego żelu pod prysznic medispirant, albo nadal używasz? Trzeba było codziennie? Efekt po x prysznicach/następny dzień? Też mam ten problem nadpotliwosci szukam rozwiązań, twarz, dłonie, stopy, plecy. Prosiłbym o radę jeśli masz jakieś aktualizacje jeszcze do tego posta. Na tą chwilę leżę wysmarowany uro kremem. xD Swoją drogą trzymałeś go 7 godzin na dłoniach tak jak na ulotce czy ile?
  • Odpowiedz
@Eissseiw: Ło k---a, zapomniałem, że tego posta napisałem xD szczerze? Po prostu przestałem zwracać na to uwagę. Odziwo to tez pomogło. Odnoszę wrażenie, że ciągłe myślenie o tym, czy nie jestem spocony potęguje to. Polecam:
- ogarnąć dietę, mniej tłustego żarcia, mniej mięcha
- sprawdź krążenie i choroby serca (ja mam lekkie nadciśnienie)
- więcej ruchu
- mniej stresu, nawet jakieś tabletki uspokajające.
- dobre gatunkowo
  • Odpowiedz
@Arkadioization: Hmmm, coś może być w tym, że to ze stresu bo rzeczywiście w strefie komfortu jest o wieeeele lepiej. Po części pewnie też wina ubrań bo chociażby jak mam inną koszulkę na siłowni, to potrafię odczuć różnicę no i dieta też nie jest u mnie idealna - sporo tłustego. Wisienką na torcie jest dość stresująca praca.
  • Odpowiedz
@Arkadioization: ja mam tak jak w miejscach publicznych, autobus dłuższa podróz 30 minut to czuje jak się pocą miejsca intymne fest w domu się poce ale nie aż tak bardzo. myślę co zrobić bo wcześniej tego nie było właśnie jakieś tabletki uspokajające może, jak wypije p--o to tego tak nie odczuwam i nie ma problemu xd
  • Odpowiedz
@loality-gaming żartuje sobie xD autysta - autyzm. Chodzi o to, że jeśli zauważyłeś, że takie napady potliwości dzieją się w miejscach publicznych to musisz to opanować w jakiś sposób, bo będzie to upierdliwe przez całe życie. A myślenie o tym powoduje, że się stresujesz i pocisz jeszcze bardziej, takie błędne koło.
  • Odpowiedz