Aktywne Wpisy
stanley___ +68
źródło: 67mjs6.b03887.l
Pobierz
biedakwsiowy +11
#kiciochpyta jak to możliwe że mając ponadprzeciętne iq stwierdzone psychiatrycznie przy okazji diagnozy autyzmu mam problem z podstawową matematyką w liceum? testy iq matematyczne idą mi całkiem dobrze, wychodzą mi naprawdę spoko wyniki a na matmie zaćmienie umysłu. Myślałem żeby pójść sobie kiedyś na #politechnika no ale nie pójdę skoro nie kumam matmy. Jak myślicie, jak to możliwe że mając iq wyższe od przeciętnej mam problem z całkowicie przeciętną matematyką w 3

źródło: comment_1629304875KuxgTRTZ1tQfCX7sId54uw.jpg
Pobierz@CapitanBorderLine: z ciekawości, czemu? Sam jeżdże z psem jako kierowca, pozwalam na koty i małe psy w transporterze i nigdy nie miałem problemu
Komentarz usunięty przez moderatora
@sam_the_eagle: ja ostatnio miałem tak, że typ mi wstawił 3/5 bo "czuł się jak w rollercoasterze". A na wstępie mówiłem - jeśli komuś będzie niekomfortowo, za szybko / za wolno to niech od razu mówi. Miałem 3 pasażerów - dwie laski i typa, co mówi że dużo jeździ. Kobitki zadowolone, 5/5, dowiezione na miejsce. Gościu całą drogę rozmawiał i wyglądał na zadowolonego. Po prostu na blabla nie