Ostatnim kauczukiem z pozostałej puli, któremu wczoraj nie zabraliśmy jeszcze szansy na medal zostaje szmaragd. Wygrywa on stosunkiem 183 głosy (80.26%) vs 45 głosów (19.74%).
1 para (PÓŁFINAŁU)
Po lewej, Kauczuk Oczka - No z dumnienia na pewno je przeciera bo znalazł się wśród elity. Jeden krok aby dostać się do finału, naprawdę niewiele. Mam taką myśl, że ten wzór początkowo nie porywał publiki, ale aktualnie wierzycie, że to może się udać!
Po prawej, Kauczuk Lód - Tutaj nie ma emocji, jest zwykłe eliminowanie swoich przeciwników. Brak radości czy współczucia same chłodne liczby. Historia pojedynków wskazuje, że jest faworytem, ale spokojnie to jeszcze jest do weryfikacji.
Dziękuje za oddanie głosu. (。◕‿‿◕。) Przypomnę tylko, że jutro kolejny półfinał a za 2 dni będzie najpierw walka o brązowy medal.
@LM2525: @KjatanSveisson: Ja uważam że to ujęcie lodu jest lepsze więc to kwestia względna. Na najważniejszych etapach powinny być kolaże z kilku ujęć zamiast po prostu jedno wybrane i wtedy byłoby perfekcyjnie - w końcu kuleczka kauczukowa nie jest dwuwymiarowa (jak na przykład flagi, zapraszam na #flagiswiatamirko (⌐͡■͜ʖ͡■)) tylko trójwymiarowa. No na szczęście ich wzory nie są skomplikowane więc nie ma to
@KjatanSveisson: miałem kiedyś identyczną kulkę jak po prawej ale odbiłem ją za mocno i znalazła się w bliżej nieokreślonym miejscu na podwórku sąsiada ( ͡°ʖ̯͡°)
Ostatnim kauczukiem z pozostałej puli, któremu wczoraj nie zabraliśmy jeszcze szansy na medal zostaje szmaragd. Wygrywa on stosunkiem 183 głosy (80.26%) vs 45 głosów (19.74%).
1 para (PÓŁFINAŁU)
Po lewej, Kauczuk Oczka - No z dumnienia na pewno je przeciera bo znalazł się wśród elity. Jeden krok aby dostać się do finału, naprawdę niewiele. Mam taką myśl, że ten wzór początkowo nie porywał publiki, ale aktualnie wierzycie, że to może się udać!
Po prawej, Kauczuk Lód - Tutaj nie ma emocji, jest zwykłe eliminowanie swoich przeciwników. Brak radości czy współczucia same chłodne liczby. Historia pojedynków wskazuje, że jest faworytem, ale spokojnie to jeszcze jest do weryfikacji.
Dziękuje za oddanie głosu. (。◕‿‿◕。)
Przypomnę tylko, że jutro kolejny półfinał a za 2 dni będzie najpierw walka o brązowy medal.
@Miskaryzu
@J3bzzz
@ZlodziejBilonownic
@TetraHydroCanabinol
@Bartex16
@pieczarrra
@LM2525
@wypalony
@Bramborr
@Krokiruks
@XkemotX
@piegu92