Aktywne Wpisy
kiciuch_ +24
O czym świadczą tatuaże u facetów? Bo u kobiet to wiadome - choroby psychiczne. A u facetów?
#zwiazki #tinder #pytaniedoeksperta
#zwiazki #tinder #pytaniedoeksperta
Olek3366 +60
#polska #humorobrazkowy #heheszki #bekazlewactwa #bekazpisu #polityka #bekazpo
Cóż taki obraz tej naszej polityki i tego kraju
Cóż taki obraz tej naszej polityki i tego kraju
#motoryzacja #samochody #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #auta
Nie mam tu konta a nie wiem gdzie pytać.
Mireczki moje kochane moglibyście mi pomóc i doradzić co kupić na swoje 1 auto - budżet 20 tysięcy.
Jeżdżę głównie do pracy 5km w jedną stronę i co 2 weekend na studia 120 km w jedną stronę.
Myślałem o aucie "miejskim" - jakiś mały hatchback - w benzynie - silnik maks 1,4 - żeby był EKONOMICZNY
Celuje w rocznik 2009-2011
Auta jakie oglądam:
- Volkswagen polo V generacji - rocznik 2010 - silnik benzyna 79KM - ogólnie auto pod względem nadwozia bardzo mi się podoba, jest takie futurystyczne w miarę. Ale boli mnie to, że za cenę 20 tys mamy najbiedniejszą wersję wyposażenia tj. radio bez mp3,BT, aux. Brak kierownicy "multimedialnej", elektryczne szyby tylko z przodu.
- Kia Ceed 2009-2010 - tutaj wyczytałem, żeby brać silnik 1,4 bo niby najbardziej wytrzymały i najmniej awaryjny - taką kie idzie dorwać za 18 tys a już ma "bogate" wyposażenie: elektryczne szyby, składane lusterka, podgrzewane siedzenia, no wszystkie te bajery.
- Hyundai I20 - tutaj nie wiem jaki silnik ale coś 1,2 - 1.4 - tak samo jak w przypadku Kia z wyposażeniem
- Ford Fiesta MK7 - 2009-2010 z silnikiem 1.25 i 82 Km - taki ponoć najlepszy w tym aucie w cenie ok. 19 tyś też dość sensowne wyposażenie
- Toyota Yaris 1.33 rocznik 2010 w cenie około 18 tys - wszyscy polecają mi to auto bo niby silnik i auto niezniszczalne - no ale strasznie mnie zniechęca jego wygląd na zewnątrz jak i wewnątrz.
- Citroen C3 - 2009 po lifcie - auto wizualnie i wyposażeniowo mi się podoba - jeśli o silnik to wyczytałem że tylko i wyłącznie 1,2 z 82 km
- no i na końcu peżot 2007 rok 2009-2011 z silnikiem 1,4 i 85 km - no peżot jak peżot, tani, bez bajerów, każdy tym jeździ.
Mógłby ktoś podpowiedzieć czego szukać ? Chciałbym tym autem z 5 lat pojeździć bez jakiś poważniejszych napraw. Zazwyczaj miasto i 2 razy w miesiącu autostrada.
Proszę o pomoc.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #611cd084f81bf9000b2c741e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora