Aktywne Wpisy
zeemzy +21
XDDD kisne z tego jak oni sobie kreują to wszystko
na zdjęciu golas myśli że jest bogaty wygryw fajter z tatuażami piękną damą no bomba testosteronowa
realia: każdy po nim #!$%@?, stifler go rucha, dalej po tylu latach nie potrafi powiedzieć R jak pięciolatek, walczy z olejnikiem i fabianskim bo z kimś lepszym się boi
no i laski nie znam ale pewnie jak 90% tam jakis szonik już dawno zrobiony przez 4
na zdjęciu golas myśli że jest bogaty wygryw fajter z tatuażami piękną damą no bomba testosteronowa
realia: każdy po nim #!$%@?, stifler go rucha, dalej po tylu latach nie potrafi powiedzieć R jak pięciolatek, walczy z olejnikiem i fabianskim bo z kimś lepszym się boi
no i laski nie znam ale pewnie jak 90% tam jakis szonik już dawno zrobiony przez 4
idesata +2
znacie jakieś ciekawe substancje abym zajechała partnera, mam bardzo niskie libido abym chciała je zwiększyć, tak zwane cukierki nie wchodzą w grę. Kiedyś słyszałam o czymś na J... , ale nazwa mi uciekła z głowy, podobno za dużo nie można bo wtedy film się urywa.
hiszpańska mucha nie działa :/
A może #teczowepaski macie jakiś sposób na wasze partnerki ?
#sex #narkotykizawszespoko #libido #popedseksualny #kobiety #mezczyzni #rozowepaski
hiszpańska mucha nie działa :/
A może #teczowepaski macie jakiś sposób na wasze partnerki ?
#sex #narkotykizawszespoko #libido #popedseksualny #kobiety #mezczyzni #rozowepaski
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link