Wpis z mikrobloga

@spanzik: Ja rozumiem, że można nie wpłacać pieniędzy na takie zrzutki. Jak najbardziej rozumiem.. ale żeby zakopywać ? Zakopując to wykopalisko, zakopałeś szanse na pomoc tej małej. I to nie są "internety".. to jest życie i trudne wybory, których musimy dokonywać codziennie. Oby Ciebie nigdy nie spotkała taka krzywda w życiu drogi Mirku.
  • 18
To jest niesamowite, jak się pozdrawiacie przy zakopywaniu prośby o pomoc dla małego dziecka... No cóż.. pozostaje mi tylko życzyć Wam zdrowia w życiu oraz Waszym dzieciakom tym co już są i mają się dobrze lub tym, które są dopiero w planach.
@nickzgeneratora: Nikt nigdy, ani ja ani rodzice Helenki nie musieli myśleć o czymś takim jak zbiórka. Jeśli uważacie, że są jakiejś kwestie do wyjaśnienia to proszę, śmiało pisać. Jak tylko uzyskam odpowiedzi na wasze pytania czy wątpliwości to niezwłocznie je tutaj umieszczę.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@fuxxiasty: ok, to rada ode mnie. Dopiszcie w treści zbiórki:
-co to za choroba (oprócz nazwy), z czym się wiąże, jakie są rokowania
-na co potrzebna jest kasa, co jest refundowane z NFZ a co nie; jeśli kasa jest potrzebna na rzeczy w stylu dojazd do szpitali, jakiś sprzęt itp to też dopiszcie
Im bardziej szczerze i transparentnie tym lepiej. Ludzie chcą wiedzieć konkretnie na co idą ich pieniądze, a nie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Rodzice Helenki po przeczytaniu wszystkich komentarzy tutaj nie chcą tego komentować i nie chcą abym ponownie wrzucał tutaj linku do ich zbiórki. Platforma siępomaga weryfikowała ich wiarygodność 2 tygodnie i potwierdziła wszystkie fakty ale odbyło się to w dużo milszej atmosferze. Także bardzo dziękują wszystkim którzy pomogli dobrym słowem czy symboliczną wpłatą z Wykopu ale niektóre komentarze kosztowały ich za dużo nerwów..