Aktywne Wpisy
Mirkwood +9
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Talaxin +61
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Zgłoszenie aa06e362e212f969 z dnia 2021-08-16 15:40:15
Imię: Mateusz
Miejscowość: Kraków
Kim jestem?
Znajomi mówią, że wszędzie mnie pełno i zawsze jestem uśmiechnięty, choćby nieważne co się działo, dużo decyzji podejmuje tu i teraz, bo szansa może być tylko jedna. Niestety pisanie o sobie to trudna sztuka dlatego na tym zakończę ...
Wygląd
175 normalna postura, przez ostatnio zmiany tryb pracy trzeba wziąć się za siebie.
Zainteresowania
Czytanie dobrej książki (z młodszych lat została mi miłość do fantastyki), zobaczenie jak największej ilości miejsc czy to w Polsce czy zagranicą
Czego oczekuję?
Zaangażowania i nie skrywania problemów, niestety jest to częsta przypadłość, że ludzie nie chcą rozmawiać.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Aktywne spędzanie czasu czy to rower/góry gdzieś gdzie można wyszaleć się i nie patrząc na innych, a w wypadku złej pogody to dobra kawa i rozmowa
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub cywilny/kościelny, na pewno choćby wynikające przepisy w Polsce dużo ułatwiają by coś sie dowiedzieć ...
Dzieci dlaczego nie,
Fajki - nie przeszkadzają mi jakoś, ale zły zwyczaj,
Alkohol okazyjnie,
Dragi tu lepiej sie nie zapędzać :)
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonykrakow #mirekszukamirabelki