Aktywne Wpisy
Jestem_Tutaj +14
Uwaga REBUS bd trudne!
TurboEgo +3
czy jak człowiekowi resztki mózgu się starzeją to idzie na ryby, grzyby i interesuje się olimpiadą, gałą i polityką?
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
" Islam to religia pokoju!" <- lewicowi aktywiści i polityce podczas kryzysu imigracyjnego.
Nie ma się ABSOLUTNIE czym przejmować, będzie spoczi.
#afganistan #neuropa #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez autora
Islam nie jest w tym gorszy ani lepszy niż np chrześcijaństwo, które również doprowadzało do łamania praw człowieka kobiet ( i nie tylko)
Wszystko zależy zależy od tego kto te religie wyznaje, a nie od samych religii.
Czy Judaizm jest tak samo niszczycielski jak Islam?
Pieprzysz takie pseudo-truizmy typu "nie obchodzi mnie kto zaczął, podajcie sobie ręce.". Idee jak najbardziej dzielą się na bardziej niszczycielskie i mniej. Dowodów poszukaj w historii i victim counts.
Przypominam że to drugie istnieje trochę dłużej.
Gdybyś miał tyle samo wyznawców islamu co judaizmu bo byłaby prawdopodobnie podobna sytuacja w ilości ofiar.
Ja piszę to co uważam a jak ty to intepretujesz patrząc tragicznie wąsko to już twoja sprawa.
Islam miał swoje złote czasy i dzięki nim większość gwiazd ma arabskie nazwy, a w szkole uczymy się al-gebry iedy chrześcijanie palili na stosach kobiety za leczenie ziołami i zabijali innowierców.
Kto wie czy za 500 lat sytuacja znowu się nie obróci?
Masz strasznie wybiórcze spojrzenie i omijasz fragmenty, które nie pasują ci pod tezę.
Zdobycie Bagdadu przez Mongołów zakończyło ten okres i przypominam Ci tym samym o pierwszej części odpowiedzi czyli sytuacja polityczna i położenie które mają ogromy wpływ.