Aktywne Wpisy
wygryw50k +232
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Xtreme2007 +255
Przecież to jest destrukcja, 200IQ. Zaorał lewackich dziennikarzy i pokazał że nie są oni zbyt bystrzy jak na dziennikarzy. Wykopki też mają ubytki w intelekcie. Jesteście jak stado, nie ważne jak mówią, nie weryfikujecie ważne że się wylalo szambo na kogoś kogo nie lubicie więc lecicie z trendem ku uciesze stada. #stanowski #kanalzero #bekazlewactwa
Wielkie dzięki bo od dawna chciałem matę do akupresury po tym jak kolega mi opowiadał że korzysta z takiej.
Co do samej maty to czuć kolce tylko przez pierwszą minutę a później już mógłbym na tym zasnąć.
Po wstaniu z takiej maty jest przyjemne uczucie a śmiesznie wyglądające dziury w plecach po jakimś czasie znikają.
Na razie użyłem dwa razy - raz przez 10 min i raz z 5 min. Nie miałem na to czasu ale przede mną długie testy.
Jak ktoś będzie miał pytania odnośnie tej maty to może do mnie napisać ale najpierw muszę z niej więcej pokorzystać.
Sama mata jest bardzo dobrze wykonana. Wszystkie szwy są staranne a poduszkę i matę można nawet rozebrać na części pierwsze. W poduszce są łuski gryki a w macie włókno kokosowe. Jedynie nie ogarniam tego drążka do ćwiczeń.
Tak więc jeszcze raz dziękuję i potwierdzam legitność rozdajo od tego Pana.
#akupresura #masaz
Jakby ktoś chciał taką matę to załatwiłem wam kod rabatowy 'kolcujezwykopem' na www.skodtrading.pl :)