Aktywne Wpisy
Ryneczek +677
Plusują osoby, które nie mają tatuaży, zobaczymy ilu nas jest. Obserwacja tylko z tego tygodnia; na pobraniu krwi najpierw recepcjonistka z bazgrołem na nadgarstku przechodzącym na palce, pobierający mi krew facet z całym lewym przedramieniem w jakichś rozgwiazdach, APTEKARKA! z czarno-zielonymi kwiatkami wystającymi spod rękawa fartucha więc trudno ocenić długość całego arcydzieła, oraz kurier DPD z jakimiś badylami na szyi. Ciekawe, ilu z tych nieszczęśników za kilka lat zda sobie sprawę z
Gremek +24
Komentarz usunięty przez moderatora
- bułka powinna być jak największa jednocześnie tania, pozostawić ja na kilka dni by zczerstwaiała i była gumowa,
- najtańszy gotowy kotlet z marketu w wielopaku, zawartość mięsa max 50%,
- gotowa sałatka z kapusty w słoiku,
- najtańszy ''ketchup" i sos majonezowy ,
- obowiązkową prażoną cebulkę widzę ze masz,
- i jak pisali poprzednicy, obróbka tylko w mikrofali. Tylko grzejesz samą naciętą bułkę z kotletem w
@Sztos13: Nie wygląda. Już nie popadajcie w skrajności. W foodtrucku dostaniesz drogie, ale dobre żarcie.
@szzzzzz: Bierzesz najtańsze mielone z Biedry i dodajesz bułki tartej, mąki, oleju tak długo aż uzyskach homeopatyczny roztwór mięsa. Wtedy masz gites burgera dworcowego.
1. Obowiązkowa krojona kapusta, czerwona i/lub biała (najlepiej młoda), pokrojona dość drobno. Posyp solą i cukrem, dodaj trochę oleju i wymieszaj, odstaw aż puści soki i nieco zmięknie. Tani składnik, daje dużo smaku i treści taniemu burgerowi.
2. Nie bój się sosów, ale nie przesadź też za bardzo. Nie stawiaj na najtańszy ketchup, w mojej opinii Tortex będzie idealny. Do tego sos hamburgerowy, tysiąca wysp lub czosnkowy. Nie samym ketchupem
Edit u mnie w mieście jest lokal z rakimi hamburgerami, moze sie przyjade ktoregos dnia i zrobię Ci fote xD