Wpis z mikrobloga

@funk: nie, oczyścić peceta, mniej czasu się traci i nie trzeba robić formata, wystarczy ccleaner, cmd, soft defragmentacji i hdtune pro aby zobaczyć co zajmuje dużo miejsca lub inny soft do czegoś w tym stylu, format jest dla leszczy
  • Odpowiedz
@funk: mało znam różowych pasków które same potrafią, nawet koleżanka na 5 roku informatyki mi dawała lapla do formata heheszki
  • Odpowiedz
@t712: tak mi sie nie chce XD

@Jurigag: u mnie instalacja systemu to 15 minut (osemka w niecale 10 minut sie instalowala), sterowniki i backup kolejne 15. Lipy nie ma, ale trzeba poswiecic ta godzinke a mi sie nie chce :E
  • Odpowiedz
@funk: tak właściwie to nie lepiej sobie zrobić raz format, nagrać wszystko na czysto tj system + sterowniki + soft i skopiować tą partycję i ukryć i potem zamiast formaty robić to jakimś softem z płyty po prostu usunąć partycję, sformatować i skopiować i tak w kółko ? chyba szybciej i mniej roboty by było ale nigdy się w coś takiego nie bawiłem bo ssd, na ssd formatu nie trzeba
  • Odpowiedz
@Jurigag: mialem kiedys od tego nortona, ale na systemowej i tak nie trzymam rzadnych ciekawszych rzeczy a ostatnio format robilem 4 lata temu :E
  • Odpowiedz