Aktywne Wpisy

AlienFromWenus +43
Zapomnijcie, że z facetami da się porozmawiać na jakieś ciekawsze tematy niż co, kto, za ile, gdzie, sport i jedyne wyżyny intelektualne na jakie ich stać to polityka i gospodarka (wiadomo, to wiedza praktyczna, w stylu czy podrożeje papier toaletowy, czy trzeba będzie się podcierać gazetą).
Faceci to proste stworzenia, kierowane prymitywnym instynktem. Dla nich kobieta to nie człowiek a samobieżna dziura dająca ulgę w ciśnieniu w jajach. Mając taki stosunek do drugiego
Faceci to proste stworzenia, kierowane prymitywnym instynktem. Dla nich kobieta to nie człowiek a samobieżna dziura dająca ulgę w ciśnieniu w jajach. Mając taki stosunek do drugiego

źródło: IMG_20250116_093908
Pobierz
hirek_gawron +1504
STop, żaby czAs.

źródło: temp_file1645324183750214886
Pobierz
U mnie nie wiem czy od tego czy po prostu jakoś bardzo ta bateria leciała. W końcu nie wytrzymałem i wygrywałem custom romy. Teraz siedzę na Arrow Os i bateria już działa w porządku. Aczkolwiek wydaje mi się że i tak powinno być lepiej. Ale przynajmniej
Tak po prawdzie to zostaje factory reset, wrzucenie samej simki zeby cos dzwonili i sprawdzenie co sie dzieje. Kazde synchro, kazda nowa appka itd moga powodowac drenaz.
Jesli na tak czystym telefonie bedzie to samo, to najpewniej soft skopany i do updatu nic z tym nie zrobisz.
Po wywaleniu części aplikacji i restarcie telefon już się nie wybudza, teraz pozostaje mi znaleźć przyczynę, albo jakaś aplikacja albo jakiś proces się zwieśił
Ale dosyć sporo ludzi ma ten sam problem po najnowszej aktualizacji MUI