Wpis z mikrobloga

@danzaxkuduro: byłem w Maestro przedwczoraj. Nie zatrułem się, ale smakowo nie moja bajka - za dużo kapusty. Mięso (kurczak) smakował jak typowe mięso na grilla w markecie, ale jak na 15 zł, to więcej bym się nie spodziewał. Kebz IMHO sporo lepszy.
  • Odpowiedz
Royal Kebab na skrzyżowaniu Borowska/Kamienna polecam. Ja akurat gustuję w ich tortillach. Mięsa nie żałują, smaczna, a największej jeszcze mi się nie udało zjeść za jednym posiedzeniem:)
  • Odpowiedz
@danzaxkuduro: jedyny prawilny kebab był 10 lat temu w Sky Towerze - Habibi. Otworzył to Turek, były menedżer Kebab Hut. I robił prawdziwa baraninę, a nie ten miks odpadów jaki serwuje 99%.

Od tamtej pory kebaba we Wrocławiu nie ma. Gyros znośny jest w Sawarze (dawna Petra) na Armii Krajowej. Na północy nie znam, to próbuj te co koledzy wymienili. Poza tym dobrego kebsa/gyrosa we Wrocławiu brak.
  • Odpowiedz