Wpis z mikrobloga

Posiada ktoś #xbox series s? Jestem ciekaw, jak to wychodzi cenowo w dłuższej perspektywie czasu. Konsola taniusia, ale odbija się to chyba na cenach gier, nie? No bo jedyny sposób to kupowanie cyfrówek, a nie używanych fizycznych płyt. Jakieś sposoby ta tanie cyfry może? Może gry wbrew opinii nie trzymają aż tak długo wysokiej ceny? #gry
  • 13
  • Odpowiedz
@WlasnieInstalujeWindowsa: Wiedźmina game of the year, gta 5 i jakieś RPG jeszcze. Promocje są cały czas w którymś z oficjalnych sklepów, jest instrukcja jak kupować i wszystko legalnie. Tak to gamepass gdzie gierki ciągle wskakują nowe i jest sporo rzeczy do ogrania. Polecam series s jeśli nie masz parcia na klatki i 4k
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@WlasnieInstalujeWindowsa: tyle lat miałem poprzednia generację, płyty chodziły zawsze tanio, a kupiłem może z z 4 gry na płycie. Z czego grałem dłużej w 2.

A promocje na gry są, ustawiasz na jakimś psprices.com czy podobnym portalu alarm i z głowy.
  • Odpowiedz
@WlasnieInstalujeWindowsa: Mi również wystarczają wyprzedaże. Co tydzień (z reguły chyba od wtorku) jest nowa pula przecenionych gier. Różne tytuły, ale przez kilka miesięcy wyhaczyłem m.in. RDR2, Wiedźmina, zremasterowane Gearsy, Dragon Age Inkwizycję, Quantum Break, GreedFall i trochę drobnicy. Jest w co grać. Z gamepassa nie korzystam, bo i tak kupka wstydu rośnie.

A jak znajdę trochę czasu, bo pobawię się w emulację w trybie developerskim ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
bede mial czas to kupie dvd i sprawdzę czy mozna podlaczyc do konsoli na usb ;)

@Franzowaty: powodzenia. Tylko nie zapomnij żeby numer seryjny napędu zgadzał się z numerem seryjnym na jednym z chipów na płycie głównej konsoli
  • Odpowiedz