Co tu się... Krewetka amano trzyma glonowa tabletkę, żre ja i dodatkowo sra. Podpływa do niej czerwona brzanka i zżera jej kupę. Fuuuuuu (ʘ‿ʘ) #akwarystyka ##!$%@? #dziendobry
@Maly_skowyrny_zuk: podobnie z ptakami, oglądałem na YT gniazda pod kamerą a tam jak pisklak wydusi tictaka to matka zabierała i wylatywała, inny ptak, madka nakarmi, pisklak się wypnie da tictaka a ta bądź ten go zjadal
@Maly_skowyrny_zuk brzanki nie wyjadają krewetek? Mam krewetki od 6 miesięcy, nie mam w akwarium ryb bo bałem się że będą zjadać młode krewetek ale młodych i tak nie mam ( ͡°ʖ̯͡°) jakbym wpuścił jakieś rybki żeby nie było tak pusto to nie atakowały by krewetek?
@Lucider5: amano się niczego nie boja XD jak wpuściliśmy to się pochowały w roślinach, ale bardzo szybko urosły i teraz się strasznie panoszą. Ostatnio atakowały nas przy czyszczeniu zbiornika
@rzuf22: dokladnie, ogólnie koprofagia w przyrodzie nie jest niczym niesamowitym
Nigdy nie zapomnę jak sprzątałem klatkę i zabrałem jednej ze swoich świnek witaminowe gówno (inaczej dla nich pachnie, wiedzą które z nich to jest "to" xD) i biedna potem szukała po całej kuwecie tego jednego tik-taka zdrowotności xD
Nigdy nie zapomnę jak sprzątałem klatkę i zabrałem jednej ze swoich świnek witaminowe gówno (inaczej dla nich pachnie, wiedzą które z nich to jest "to" xD) i biedna potem szukała po całej kuwecie tego jednego tik-taka zdrowotności xD