Aktywne Wpisy
BayzedMan +3
Moskwa otwiera szampana dzisiaj, ukraina ma realna szanse teraz na przegranie tej wojny jezeli zachod sie pokloci z dostawami i bedzie z nimi zwlekal. Ztka w Polsce to bedzie minimum co was czeka w przyszlosci, brawo warto bylo za wybory pisu xD
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
lisica23 0
Długo nie mogłem zdecydować się w co grać dalej i w końcu padło na Tlou remastered. Grałem w to już ale dawno (przy premierze na ps3) i wtedy szybko się od niej odbiłem, ale tym razem mnie pochłonęło ( ͡° ͜ʖ ͡°) po około 2h #gry jestem zauroczony klimatem jak i samym gameplayem. Sam remaster wykonany jest świetnie-wygląda jak współczesna gra, 60fps, w ogóle (przynajmniej na razie) nie jest archaicznie. Jak skończę musze sobie ograć coś dla odmiany zanim wezmę się za Tlou 2. Chodzi mi po głowie Immortal fenyx rising, chociaż ostatnio mam też zajawkę na Tony'ego Hawka. No zobaczymy.
@ratollo: Niestety z paroma wyjątkami gameplay jest identyczny jak z Ratchetem z 2016 r. - jak człowiek ogrywał go niedawno (jak ja w styczniu) to niestety Rift apart jest wtórny. Pomimo tego warto - oprawa robi świetne wrażenie, czekam na więcej prawdziwie nextgenowych gier.
Dobra gra Zeldopodobna, jeżeli w Zeldę nie grałeś to ci się spodoba, jak grałeś