Aktywne Wpisy
diGIO +69
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +154
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Crosman AK1 czy Crosman DPMS CBR?
Myślełem jeszcze nad SIG Sauer MCX Rattler Canebrake ale ona ma naboje 88g a te są za drogie, więc zostają te 2. Chyba, że jest jakaś lepsza full auto w tym przedziale cenowym, tj 1000zł
#wiatrowka #strzelectwo #wiatrowki
@bomba4: SIG Sauer mcx, 2 wyżej wymienione to szrot na stalowe kulki 4.46mm, jak chcesz strzelać celnie to tylko 4.5./5.5mm diabolo.
@bomba4: Imo to największa zaleta, nie musisz wykręcać po każdym strzelaniu, lepsza powtarzalność bo ciśnienie nie spada tak szybko jak w przypadku 12g(w mocniejszych wiatrówkach masz na jednej max. 30 strzałów),
Z Crosmana DPMS strzelałem i jest całkiem ok, zastanawialem się tylko jak wypada na jego tle AK1 i czy jest coś lepszego w podobnym budżecie
Zastanawiam sie nad tym crossmanem bo ma full auto i jest stosunkowo tani w eksploatacji
Ew Sig Sauer albo Beretta Cx4 Stormna ołowiane kulki, ale tam dodatkowo musiałbym kupic atapter co2 z 88g na 12