@leszkesmieszke69 czemu to nie jest leczone a jeszcze w dodatku zbiera poklask i mówi się takiej osobie żeby się nie zmieniała Chyba że to nie choroba (ʘ‿ʘ)
@hurtwish: Nie mam nic do tego, że sobie wytatuowala oczy ale zauważyłem że wiele osób które gada tylko o płci i traktują swoją odmienną płeć czy swoje odczuwanie płci jako część swojego charakteru to zwykle są to pustaki z którymi nie można o niczym innym pogadać bo nic innego nie oferują
@leszkesmieszke69: myślę że masz sporo racji. Oczywiście znajda się wyjątki potwierdzające regułę ale w tym konkretnym przypadku odbieram tą panią jak ty ;) co do tatowania oczu, dal mnie duże nope (mimo ze klasyczne dziary mam i uwielbiam). Ale nie moje oczy, nie moja sprawa
Jakoś mnie to nie dziwi xD
#bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek
Chyba że to nie choroba (ʘ‿ʘ)
co do tatowania oczu, dal mnie duże nope (mimo ze klasyczne dziary mam i uwielbiam). Ale nie moje oczy, nie moja sprawa
Ja po prostu często nie ogarniam tego co piszą a zostaje wyzywany od transfobow itd xD
tak gadały stare wsióry z mojej wioski zabitej dechami a teraz to jest szczyt wielkomiejskiej mody xD
zaprawdę nihil novi sub sole xD