Aktywne Wpisy
Linnior88 +25
Jak sobie radzić z popędem będąc stara samotna baba przed 30 (╥﹏╥)
Ksiega_dusz +125
Mam w pracy analityczkę na stanowisku „Analityk Systemowy”. Oczywiście przebranżowiona w czasach ssania i gdzie brano do IT każdego kto miał puls i umiał powiedzieć słowo „JSON”. Jest po „europeistyce”. Była też na Erasmus, podczas gdy ja waliłem konia z depresji (żadna mnie nie chciała) i uczyłem się po nocach na kolokwium z języka C.
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Mam 19 lat, ostatnio przyjechała do mnie kuzynka w wieku 13 lat. Miałam odebrać ją z przystanku i wspólnie przyjechać pociągiem do mojego miasta. Było dość tłoczno, nie mogłyśmy usiąść obok siebie, więc ona usiadła na miejscu znajdującym się przede mną. Ogladał się za nią prawie każdy mężczyzn, jeden z panów przez całą drogę spoglądał w jej stronę. Kuzynka wygląda na swój wiek. Jest bardzo niska, buzia jak u dziecka. Później wyszłyśmy z pociągu, trochę wolniej szlam za nią, w międzyczasie odpisywalam na wiadomość. Inny mężczyzna przystanął i się na nią gapił. Przestał jak przeszła i poszedł dalej. Zszokowało mnie, że mężczyźni gapią się na taką młodą dziewczynkę, na oko mieli z 28-35 lat, pod czas gdy młodsi totalnie zlewali. Poczułam się przy niej jak babcia, nie jestem brzydka, dbam o siebie, jestem szczupła, lekko się maluję. Panowie, czym się kierujecie oglądając się za dziewczyną w wieku 13 lat i dlaczego zlewacie dziewczyne lat 19?
#pytanie #zalesie #nastolatki #logikaniebieskichpaskow #powodzenie #niebieskiepaski #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6103b58d2cf3e1000bf5710e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Może młoda nie ubrała stanika i cycki jej sterczały , może ubrała się jak dziecko a wyglądała