Aktywne Wpisy
wszystkozajete12 +29
Woda w Głuchołazach już opada. Widać już wyłaniające się pierwsze zguby w postaci różnych przedmiotów, które porwała woda. W wielu domach rzeka wyważyła drzwi i wdarła się do środka zabierając ze sobą telewizory, komputery, pralki i inne wartościowe rzeczy. Jutro jadę więc dostawczakiem. Mam jedno miejsce jakby ktoś chciał się złożyć na wachę, dzielimy się po pół. Łódzkie.
https://twitter.com/Buckarobanza/status/1835335296000360765
#powodz
https://twitter.com/Buckarobanza/status/1835335296000360765
#powodz
Mietowy_ +5
Zapora Pilchowice, ktoś coś wie?
#powodz
#powodz
Grę mi p----------o i nie mogę dokończyć zadania z ojcem Szymonem - po rozmowie z bambrem w Równej pojawiła mi się opcja dialogowa, że Szymona znalazłem (choć wcale tak nie było) i taska mi zamknęło jako udanego. Ale potrzebuję typa do dokończenia zadania z chorymi w klasztorze - więc poszukałem w solucji miejsce gdzie się znajduje, dotarłem do niego, ubiłem typów co go więzili i nic.. nic nie mogę zrobić. Miał ktoś podobny problem?
@Wewnetrzny_Recenzent: Nic się nie zepsuło, ten fragment znajdziesz w jednym z ratajskich domów, tak dokładniej to jeden jest na górze/poddaszu u miecznika a drugi
@Wewnetrzny_Recenzent: Nigdy
@Viscop: A ten miecz to mam, to nie Grześka miecz tylko Jerzego :D Żądło też mam.
Wszystko praktycznie zdobyłem na początku gry, bo robiłem w większości misje poboczne i teraz moja postać jest koksem hehe. Ale jakoś od dłuższego czasu straciłem zajawkę na rycerzowanie.
@Wewnetrzny_Recenzent: Faktycznie xD Jest jeszcze miecz świętego Michała, ale to lipa straszna.
@Wewnetrzny_Recenzent: Ogólnie to balans i ekonomia leży, 2-3 wyprawy do Skalicy i jesteś bogaczem, możesz się wozić jak szlachcic albo biegać w pełnej płycie, bogato zdobionej oczywiście.
Elementy pancerza najlepsze są te od Hanusza za turniej i później tylko zbroja Hagena Zula jest
@Obywatel_Kondominium: Topory i młoty bojowe najlepsze, ale i tak zawsze wolałem długi miecz.
@Obywatel_Kondominium: To jest najgorsze, dlatego prawnie nie używałem pełnych hełmów tylko ten kapalin, nawet nie da się odsłonić przyłbicy tylko cały czas z zasłoniętą chodzi xD
@Obywatel_Kondominium: Da się ładnie przycelować jak poćwiczysz, chociaż faktycznie robisz to na wyczucie, ja już doszedłem do takiej wprawy, że zająca za pierwszym razem jestem w stanie trafić, a jedna strzała z długiego cisowego w głowę potrafi położyć najtwardszego bandytę a jak zatrujesz strzały to jeszcze lepiej, strzał w klatę może zabić.
@Obywatel_Kondominium: KDC to jeden z moich ulubionych RPG, chociaż bardziej wolę wiedźmina, mam nadzieję, że 2 cześć wyjdzie jak najszybciej bo wiedźmin to już w sumie zamknięty temat.