Wpis z mikrobloga

@jimlahey: Eeeech.. No nie, nie sądze by ktokolwiek potrzebował penetracji straponem przez uzależnioną od leków dame do towarzystwa. No chyba, że ktoś ma podobne jak analczyk fiksacje, to okej.

A ta Twoja podkrętka troche brzmi jak próba akceptacji własnych marzeń. Może napisz do anala, on jest bardzo samotny w tej Norymberdze. Mieszka z polaczkami na uchodźctwie a Ci to wyborcy pisu, nie lubią zboczeńców za bardzo, wiec chlopak musi się ukrywać.
@decadence: bullshit, Agnes to nawet ładna typera, a "raz w d to nie pedał", Rafatus był tylko na tyle głupi, że dał się nagrać, normalny facet lubi być czasem zdominowany przez kobietę, ja tam lubię jak mi moją siada bez słowa tyłkiem na mordzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jimlahey: rozumiem, ze trolling, ale mimo wszystko dość obrzydliwy. jestem jednak tolerancyjny i nie wnikam w to co ludzie robią w sypialniach, do póki tego nie nagrywają i nie wypuszczaja w sieć :D

także jeśli chciałbyś aby agnes Cię spenetrowała w odbyt, to ponawiam apel - pisz do analczyka, on ma do niej kontakt, a ona to chętnie zrobi za pare złotych ;-)

JA BYM NIE CHCIAŁ. może inni za to
@jimlahey: Ale tu nie chodzi o sam fakt ruchania straponem, tylko o całą tego otoczkę.
Agnes, trans po przejściach jadący na xanaxie i innych benzo, wyżywała się na różne sposoby na analczyku, który zamiast uciec od niej i pójść do normalnej pracy, wolał za pitce dagraso siedzieć z nią, dawać się poniżać i być ruchany straponem.
A teraz jeszcze taki śmieć ma czelność umoralniać innych.
@jimlahey: ja tez nie. spojrz na daty u mnie i u siebie. ty kwitniesz na wykopie 24/7, #!$%@? tu jak #!$%@?, nie to zebym Ci cos zarzucal z tej racji ale skoro ty do mnie wyskakujesz z takim tekstem a sam najwyrazniej piwniczysz hardkorowo i jeszcze podjezdzasz z lubieznym i zalosnym trolololo o waleniu w dupe przez lekomanke do wynajecia, to nie dziw sie, ze cie prostuje.
@jimlahey: trans nie trans, #!$%@? miała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@decadence Te homo akcje z kolegami ze szkoły miały zawsze związek z jakąś formą poniżania.Wydaje mi się, że on jest bardziej #!$%@? na łbie niż myślimy. Na jednym z filmów definitywnie widać, że go boli i ma dość, a agnes dalej go zmusza. Może on lubi być po prostu gwałcony. Co nie zmienia faktu, że był psem-workiem
@PsychiatraRadzi: zastanowmy sie kim on mogl byc w szkole. przeciez #!$%@? nie jest od wczoraj, rodzina niespecjalnie bogata ani piekna ani madra. siedleckie klimaty, a to podmiasteczko ktore nie wie czy mu blizej do wawy, do bialej podlaskiej czy do rówiec. w 2010 bylem przedstawicielem handlowym (m.in) w tamtym regionie, wybudowali im MCDONALD na wylotowce, grubo poza miastem, czasem tam zatrzymywalem sie wysrac. ZAWSZE BYŁ TAM TŁOK. ale wrocmy do anala,
@decadence: @jimlahey: Panowie- spokojnie- po co spina? To tylko małpa internetowa- nikt więcej...

Co Twojego pytania- Nie- ja bym nie chciał. Jestem na tyle stary, że zdecydowanie znam swoją seksualność i nie muszę na siłę eksperymentować. Co do Obsrańca- mam gdzieś. Szczerze. Jest biseksem? A niech i sobie będzie, absolutnie nie moja rzecz co sobie obcy dla mnie gość robi w łóżku. Jest dorosły. Inna rzecz mnie zastanawia- skoro lubi
@jimlahey: @marv0oo wczoraj wyjasnil, ze analczyk po powrocie do Agnes powiedzial, ze to nie byl gwalt, a ona pozniej opowiadala, ze rafcio byl inicjatorem tych pieszczot.

Nie wiem jak ty ale ja bym nie chcial, zeby moja ukochana (kolezanka, #!$%@?, matka nitro) zakladala pas z kutachem i mnie bolcowala. O czym ty wtedy myslisz patrzac w sciane z #!$%@? w dupie? Przypominaja ci sie amerykanscy koszykarze? Koledzy z pracy? Pozniej stwierdzasz,
@WesolyJas: a co mam myślenie do tego, punkt g w odbycie u faceta jest o wiele bardziej unerwiony niż u kobiety co ja będę tłumaczył komuś, co jedyne co rozumie to patrzenie w ścianę a nie odczucia xD obejrzyj sobie chociażby początek Trainspotting 2
@WesolyJas: moim zdaniem chlop wylecial z nieprzemyslanym trolololo, zapewne pod wplywem impulsu. nadal jednak twierdze, ze to troche dziwne, nawet jak na trollo, bo jednak nie sprostowal tylko sie dalej upiera przy tej penetracji.

@jimlahey absolutnie nie szydze z Twej seksualnosci i zycze Ci szczerze, abys osiągnął to czego pragniesz. a skoro masz IG potężnej penetratorki, to dawaj, do dzieła! może akurat się zgodzi spelnic twoje marzenia. trzymam kciuki kolego!
@dyzmund: on i prawilny hehehe, nie wiem na tyle go nie oglądałem, ale z jednym się nie zgodzę i nawet będę po jego stronie - dominacja straponem to nie żadne homo czy bi, a ta notka utwierdza mnie w przekonaniu, że wykopki nie ruchają
@jimlahey: Widzisz, ty wolisz zaznac rzekomego szczescia poprzez bycie popychadlem, w przenosni i doslownie. Lubisz jak #!$%@? drapie cie po jelicie. Nie wiem czy to ludzkie odruchy dla faceta, ze nie chce rozchylac posladkow i zeby ktos mu ladowal noge do dupy. Sa rozne sposoby, zeby doznac niesamowitych doznan. Podduszanie, przypalanie, ciecie, a nawet odciecie czlonka. #!$%@? mnie obchodzi twoj punkt g i te wspomniane wyzej wybryki (tak, wiem o tym