Aktywne Wpisy
Aokx +25
To na prawdę zaczyna być wk*wiające!!! Nie ten koszmar się skończy, albo niech już spi*dalają do siebie!!!
#stopukrainizacjipolski #ukraina #hatfuukrainie
#stopukrainizacjipolski #ukraina #hatfuukrainie
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#rafatus #patostreamy
A ta Twoja podkrętka troche brzmi jak próba akceptacji własnych marzeń. Może napisz do anala, on jest bardzo samotny w tej Norymberdze. Mieszka z polaczkami na uchodźctwie a Ci to wyborcy pisu, nie lubią zboczeńców za bardzo, wiec chlopak musi się ukrywać.
także jeśli chciałbyś aby agnes Cię spenetrowała w odbyt, to ponawiam apel - pisz do analczyka, on ma do niej kontakt, a ona to chętnie zrobi za pare złotych ;-)
JA BYM NIE CHCIAŁ. może inni za to
Agnes, trans po przejściach jadący na xanaxie i innych benzo, wyżywała się na różne sposoby na analczyku, który zamiast uciec od niej i pójść do normalnej pracy, wolał za pitce dagraso siedzieć z nią, dawać się poniżać i być ruchany straponem.
A teraz jeszcze taki śmieć ma czelność umoralniać innych.
@decadence Te homo akcje z kolegami ze szkoły miały zawsze związek z jakąś formą poniżania.Wydaje mi się, że on jest bardziej #!$%@? na łbie niż myślimy. Na jednym z filmów definitywnie widać, że go boli i ma dość, a agnes dalej go zmusza. Może on lubi być po prostu gwałcony. Co nie zmienia faktu, że był psem-workiem
Co Twojego pytania- Nie- ja bym nie chciał. Jestem na tyle stary, że zdecydowanie znam swoją seksualność i nie muszę na siłę eksperymentować. Co do Obsrańca- mam gdzieś. Szczerze. Jest biseksem? A niech i sobie będzie, absolutnie nie moja rzecz co sobie obcy dla mnie gość robi w łóżku. Jest dorosły. Inna rzecz mnie zastanawia- skoro lubi
Nie wiem jak ty ale ja bym nie chcial, zeby moja ukochana (kolezanka, #!$%@?, matka nitro) zakladala pas z kutachem i mnie bolcowala. O czym ty wtedy myslisz patrzac w sciane z #!$%@? w dupie? Przypominaja ci sie amerykanscy koszykarze? Koledzy z pracy? Pozniej stwierdzasz,
@jimlahey absolutnie nie szydze z Twej seksualnosci i zycze Ci szczerze, abys osiągnął to czego pragniesz. a skoro masz IG potężnej penetratorki, to dawaj, do dzieła! może akurat się zgodzi spelnic twoje marzenia. trzymam kciuki kolego!