Aktywne Wpisy
henk +386
sonoitaliano +107
Tl;Dr: spróbowałem wygrzebać jakie mogą być te topowe zarobki w popularnym MLM i sam się zadziwiłem moimi wynikami
A więc - od zawsze mam tak że jak siedzę w restauracji w godzinach szczytu to jakaś część mózgu liczy stoliki, oblicza jaki może być przeciętny rachunek i czy dana restauracja ma finansowe "prawo bytu". Takie tam zboczenie zawodowe.
Spróbowałem więc na podstawie dostępnych mi danych wyliczyć ile FM wypłaca w prowizjach. Czyli jak
A więc - od zawsze mam tak że jak siedzę w restauracji w godzinach szczytu to jakaś część mózgu liczy stoliki, oblicza jaki może być przeciętny rachunek i czy dana restauracja ma finansowe "prawo bytu". Takie tam zboczenie zawodowe.
Spróbowałem więc na podstawie dostępnych mi danych wyliczyć ile FM wypłaca w prowizjach. Czyli jak
We wlasnym kraju jestesmy obywatelami drugiej kategorii. Ha tfu
@Towarzysz_Obywatel: Sam sobie splunąłeś na ryj, nie przykładając się do nauki na etapie, gdy był to twój jedyny obowiązek.
Minimalna emerytura w Polsce jest o wiele większa niż na Ukrainie, ciekawy jest wątek kto ma to sponsorować - polski podatnik.
To bomba zegarowa finansów państwa o której mało kto wie.
@KarmazynowyAstrofizyk: Mało demokratyczne.
Przypomnę też, że Hitler również zdobył władzę w demokratycznych wyborach, w innych ustrojach nie mógł by na to liczyć, bo wybrali go najbiedniejsi i najgłupsi.
Wybrałeś kraj demokratyczny jako swój, to chyba wypada się dostosować. Albo ewentualnie dążyć do zmiany.