Aktywne Wpisy

WuZet_ 0
Szukam adresu i telefonu do @Karakan2540 za podanie prawdziwych płacę 500. Jest z #wroclaw Siedzi na tagach #siatkowka i #famemma
Jak ktos ma, zapraszam na priv, dogadamy szczegóły
Jak ktos ma, zapraszam na priv, dogadamy szczegóły

zarroc +4
dawno nie bylo galerii memów a już weekend się zaczal, na pewno coś się znajdzie
źródło: 1000002038
Pobierz

Jakie informacje w ogłoszeniu o pracę (poza zarobkami) was najbardziej zachęcają do zmiany pracy? jaka była najbardziej ciekawa/oryginalna metoda pozyskania was przez pracodawcę? Dla mnie chyba najbardziej efektywną formą jest marketing szeptany lub metodyka stosowana przez CodeTwo (ale takich firm to chyba za dużo nie ma :) ), a jak to wygląda u was?
#rekrutacja #programowanie #programista15k
"Mamy projekt do zrobienia, jego cel jest taki taki i taki, potrzebujemy cię żebyś zrobił to to i tamto."
Bardzo mi się podoba luz jaki mają a jednocześnie pokazują że znają się na rzeczy i nie są typowym januszexem. Gdybym pochodził z okolic Jeleniej Góry to bardzo chciałbym u nich pracować.
Fajna sprawa, że robią takie rzeczy po godzinach i szacun im za to ale w żaden sposób jako programisty mnie to nie pociąga żeby u nich pracować.
Kolejnosc od najwazniejszej do mniej waznej:
1. Technologie - lista zarowno na froncie jak i backendzie
2. Platformy - Azure, AWS etc.
3. Budzet na szkolenia
4. Budzet na sprzet
5. Struktura przedsiebiorstwa, sposob zarzadzania
6. Lokalizacja miejsca pracy
Najbardziej efektywna metoda na pozyskanie mnie przez pracodawce - zaczepienie mnie na Linkedin przez kobiete z HRow i krotka rozmowa o przedsiebiorstwie i czym sie zajmuja. Juz po paru zdaniach, sposobie