Aktywne Wpisy
teslamodels +61
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
Runaway28 +35
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
Plotki głoszą, że do sesji ściągnięto dewocjonalia od wszystkich członków Platformy.
Ale nie o tym jest wpis.
Tusk to najbardziej zakłamany polityk ostatnich lat. Człowiek, którego miejsce powinno być na śmietniku wraca do polityki i znajduje zwolenników w uniwersytetach trzeciego wieku. Rozumiem, że ktoś może nie chcieć pisu, Kaczyńskiego. Nie rozumiem jak ten sam ktoś może widzieć jakąkolwiek nadzieję w Tusku...
#polityka #bekazlewactwa #takaprawda #4konserwy #sejm #tusk
@Aik32fr45yd: stworzył ten układ, bo może nie chciał skończyć jak Caucescu? W sumie nikomu z PZPR włos z głowy nie spadł
@kogi: oni wszyscy są nietykalni, w obronę ich zawsze weźmie albo TVN albo Wyborcza, PiS sam trzyma swoich jak Piotrowicza czy Kryżego (ten już chyba nie żyje)
@kogi: Nastepny wrozek :DDDDD Zmien zawod bo na wrozeniu nie zarobisz :)
Powiedz mi skad sie biora tacy jak Ty? Wszystkowiedzacy co popelniaja blad juz przy pierwszym zalozeniu i jeszcze publicznie sie do tego przyznaja? Ciekawi mnie to? Takis pewny tego co piszesz?
Za tuska to juz pracowalem i zarabialem-przedszkole juz wtedy skonczyles?
@kogi: NIe nikt mi niczego nie ukrocil-sam potrafie o siebie zadbac. I zarowno wtedy jak i teraz doskonale mi to wychodzi.
Roznica polega na tym ze wtedy dbalem
@kogi: Pisalem juz ze wrozenie Ci nie wychodzi? A tak...pisalem. No wiec podtrzymuje.
To ile ja zarabiam zalezy (i zawsze zalezalo) tylko odemnie a nie od panstwa czy rzadu. Pracuje u prywaciarza i rzad ma malo do gadania jesli chodzi o moje zarobki. Ile se wynegocjuje tyle mam. Grosza od
@kogi: ty jestes debilem czy co? Logiczne ze im dłuzej jestesmy wolnym rynkiem tym jestesmy bogatsi. głównie dzieki pracowitosci ludzi, a nie dzieki kaczynskiemu. Problem jest innej natury, a dokładniej taki ze pis rządzi tak ze poziom inwestycji jest najmniejszy w historii bo przedsiebiorcy niechetnie inwestuja w
@kogi:
To ja coś chyba gospodaruje źle pieniędzmi, zarabiam sporo więcej niż minimalna i ledwo - ledwo mam mieszkanie i samochód, jakbym przy obecnych cenach kupowała to nie wiem, jak by było - a tu cyk, wy z minimalnej macie wszystko bez wysiłku :/