Aktywne Wpisy

iampapryk +6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolanka +634
Wołam zainteresowanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
źródło: temp_file4976885093708954162
Pobierz

#dailyfailedart <---obserwuj / czarnolistuj
Instagram
300/x
Stwierdziłem, że zrobię coś analogowo na tę okrągłą liczbę.
Po 300 dniach wiem jedno, narysowanie czegoś znośnego w jeden dzień to loteria. Czasem trafię, czasem nie, ale zazwyczaj nie :D Stwierdziłem, że dzień 365 będzie ostatnim. 300 dni postowania dzień w dzień i słuchania w kółko, od znajomych że brak mi dyscypliny by skończyć coś większego, ciągłe narzekanie, że moje prace są rozmazane i niczego nie przedstawiają.
Nie zniechęcam się jednak i stwierdzam, że sam chciałbym znowu nabazgrać coś czego nie będę musiał kończyć w stresie w jeden dzień (co zazwyczaj znaczy że mam kilka godzin albo mniej na jedną pracę). Dlatego będę dalej rysował co dzień nawet po przekroczeniu magicznego roku, ale postował będę rzeczy odpicowane :D Ostatnie dwa miesiące z hakiem podchodzę luźniej do bazgrania i wyszło mi to na dobre psychicznie.
Pozdrawiam wszystkich oglądających moje wypociny macie jeszcze 65 dni więc nauczcie się mnie kochać bo zaraz się skończy codzienne postowanie xD
PS w komciu mały bonus na 300 dni gif w pixel arcie który kiedyś zrobiłem :D
źródło: comment_1626639336L30QPNPMArwGtfE5awOiqx.jpg
Pobierzźródło: comment_1626639479Ztlc8QYh7XzzowORArNgbw.gif
Pobierz