Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
ej mam pomysł skoro macie seks i jest was tyle na świecie i niektórzy mieli z różnymi osobami i to takie powszechne że aż przereklamowane to dajcie też mi to se obczaje jak to jest xd w sumie seks to tam #!$%@?, wystarczy gołe ciało se obczaje brzuch uda pośladki zapach skóry włosów zapach kosmetyków, objęcie ramionami, posłucham se bicia serca, zobaczę jak pachnie kokoszka, obczaje co to jest ta łechtaczka co tam się łechta, pomierze jak się unosi brzuch przy oddychaniu i stopień stromości wzgórza łonowego, miękkość pośladków i ich właściwości rozchylające w różnych pozycjach w celu wyłonienia genitaliów, wklęsłość odcinka lędźwiowego pleców w stosunku do wypukłości pupy leżąc na brzuchu, budowę klatki piersiowej i gładzenie skóry na plecach i bokach klatki zbliżając się dłońmi w stronę pach lub w stronę piersi i różnice w reakcji na to, smak i miękkość ust i co daje eskimosom mizianie się nosami, obczaje odbicia w oczach i kolory w nich zawarte, przyłoże ucho do klatki i osłucham czy nie ma szumów w oskrzelach, poliże suty, pogłaszczę i poczesze włosy sprawdzę czy da się zrobić warkoczyki siedząc od tylu po turecku ale tak żeby obejmować nogami i jeszcze zbadam poziom ugniecenia siedzących pośladków na twardej powierzchni i stosunek szerokości takiej ugniecionej pupy do szerokości bioder oraz czy można zaobserwować w takiej pozycji okolice rowa, ogólnie to potrzebne mi to wszystko żeby rozwinąć się bardziej artystycznie i ruszyć do przodu z analizą obiektu moich zainteresowań w sztuce eh i pomyśleć że wy wszyscy to możecie mieć i nie robicie bo nawet was to nie fascynuje, wolicie tylko ruchać, a u mnie ruchanie to coś bardziej fajnego a to tylko czubek góry lodowej bo nie wspomniałem jeszcze o uczuciach i emocjach i o przyjemnościach przygotowanych dla drugiej osoby i o moich fantazjach z puzlami
  • 8