Wpis z mikrobloga

Współlokator okrada mnie od jakiegoś czasu z żarcia, milczałam. Dorosły facet, bliżej 30ki niż 20ki. Na początku myślałam, że bieda przycisnęła, ale ostatnio non stop picki zamawiane. No i zobaczyłam nową butelkę oleju chamsko praktycznie zużytą xD zwróciłam uwagę, że nie gotuje a on magicznie się zużył, co słyszę? Że on nie wie, że urojenia mam ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

No i z miłej, grzecznej zamieniłam się w wredną sukę stawiającą sprawę jasno, że w #!$%@? mam, że on nie wie co się z tym dzieje. Najpierw się zdziwił, a potem odwrócił plecami i poszedł.

I co dzisiaj widzę? Nową butelkę oleju ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przeprosin brak, przyznania się również. Trochę szkoda, bo planowałam mu do tego oleju tam wrzucić jakiegoś zdechłego robala XD

Z facetami widzę trzeba bardzo krótko.

#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #patologiazmiasta #wynajem #zlodzieje #heheszki
  • 45
  • Odpowiedz
@Awokador: drugi raz mnie okradziono w mieszkaniu i drugi raz jest to facet. Mieszkałam z facetami tylko dwa razy, z laskami tak dużo, że nie policzę. Wnioski nasuwają się same :) Jak słyszę, że w mieszkaniu będzie mieszkał samotny facet - tzn bez laski w mieszkaniu to #!$%@?.
  • Odpowiedz
@slepauliczka: byś się zdziwiła ile osób tak robi. W sumie też mogłem tak zrobić, bo to co dałem w wynajem to już bym miał spłaconą duża część, a tak to jestem dopiero po 2 latach spłacania swojego kredytu. Po prostu szkoda mi tych tysięcy, które poszły w próżnię.
  • Odpowiedz
@Opryskus69: no super, ale ja się przeprowadzam non stop, nie wiem gdzie chce docelowo mieszkać. nie zamierzam się uwiązać jak pies w takim wieku i pozniej przejmowac co z mieszkaniem robic. uznam, ze znalazłam swoje miejsce na ziemi to sie zastanowie
  • Odpowiedz