Wpis z mikrobloga

@zandarm97 Aha i dlatego razem po tym wszystkim zamieszkali w bloku no tak wszystko trzyma się kupy no tak dobrze mówisz przyznaję ci rację a ja szykuje się właśnie do pracy i nigdy w życiu nie piłem alkoholu ¯\_(ツ)_/¯

#patostreamy
#kononowicz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zagmadfany2: A co miała syna w krzakach zostawić? W końcu to syn który obiecał że się zmieni i to obiecał jeszcze w sądzie. Więc jak miała go wywalić na zbity pysk? W końcu to matka... Ja rozumiem że twoja za brak wydanej pełnej reszty czyli 1gr by tobie p--------a tak że zębów byś szukał na ulicy, ale widocznie Barbara ma jakieś sumienie.
  • Odpowiedz
@Zagmadfany2: Właśnie jak zmądrzejesz to może w końcu coś zrozumiesz. Aha i wyprowadź się od matki bo widocznie patologiczny dom nie pokazał tobie pewnych wartości jak np trzymanie syna mimo że jest chujem, lecz obiecał poprawę.
  • Odpowiedz
@Zagmadfany2: Aha i p--------z takie bzdury? No faktycznie usamodzielniony, chałupa pewnie kobiety, ewentualnie socjal bo po tym co wypisujesz nie zarobiłeś na mieszkanie bo byś inaczej oceniał menela z Boboli 10, który jest wręcz dumny z bycia cyganem XXI wieku.
  • Odpowiedz