Ktoś szuka Polaka/Ruska/Litwina żeby spuścił w------l samozwańczemu izirajderowi, ewentualnie wysłał jego motocykl na przymusowy odpoczynek u blacharza. Za stówke znajdą się chętni. Nawet za 50 jak znam życie.
@cheeseandonion wystarczy że jakiegoś mniej obawiającego się konsekwencji gościa wkurzy fakt niemiłej pobudki, różnie to bywa ( ͡º͜ʖ͡º) Na przeciwko mnie gówniarz ma takie hałasujące motocyklopodobne g---o, jak w nocy odpalał to na początku myślałem, że ktoś strzelał.
@cheeseandonion: ja proponuje sąsiada wysłać na lekcje relaksu i jogi ewentualnie zakup douszników co wyciszają dźwięki i dania się cieszyć z życia innym.
Zresztą widzę flat więc klasycznie chów klatkowy tylko w UK ( ͡°͜ʖ͡°)
Typowe UK, każdy robi co chce bez konsekwencji bo z każdym masz się osobno dogadywać czy w pracy czy z sąsiadami, a jak zwrócisz komuś uwagę to od razu wyzwiska od najgorszych bo to kraj wolnych ludzi, za to nieuzbrojona policja da Ci case number xD. Jeszcze kilka miesięcy i mam nadzieję uciekać z tego kraju.
źródło: comment_1626448984mrJx0KA4e9rZAj0OBZhqlS.jpg
PobierzNa przeciwko mnie gówniarz ma takie hałasujące motocyklopodobne g---o, jak w nocy odpalał to na początku myślałem, że ktoś strzelał.
...czyli jak wygląda przechodzenie z bycia passive-aggresive do bycia active-aggressive( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą widzę flat więc klasycznie chów klatkowy tylko w UK ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Typowe UK, każdy robi co chce bez konsekwencji bo z każdym masz się osobno dogadywać czy w pracy czy z sąsiadami, a jak zwrócisz komuś uwagę to od razu wyzwiska od najgorszych bo to kraj wolnych ludzi, za to nieuzbrojona policja da Ci case number xD. Jeszcze kilka miesięcy i mam nadzieję uciekać z tego kraju.
@sorek: a to nie ty czasem we własnym domu pokoje ludziom wynajmowałeś żeby się kredyt szybciej spłacał? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora